Imagini sfâșietoare, la înmormântarea uneia dintre victimele accidentului din Ialomița! Lacrimi și jale la căpătâiul Lucreției Dan. FOTO

+4 click pentru
galerie

Imagini sfâșietoare, la înmormântarea uneia dintre victimele accidentului din Ialomița! Lacrimi și jale la căpătâiul Lucreției Dan. FOTO © captura ialomita tv

Ieri, o altă victimă a accidentului din Ialomița a fost condusă pe ultimul drum de zeci de oameni. Lucreția Dan, în vârstă de 58 de ani, a pierit alături de alte șapte colege și vecine.

Au curs râuri de lacrimi la căpătâiul femeii, iar la înmormântare a participat tot satul, alături de rudele îndoliate. Oamenii nu își explică de ce a trebuit să moară aceste femei și mame nevinovate, iar soarta a fost atât de crudă cu ele.

O mică slujbă de pomenire s-a ținut în fața bisericii, înainte ca sicriul cu trupul neînsuflețit să fie depus în locașul de cult. La slujba de înmormântare au partipat mulți oameni din sat, care au cunoscut-o și apreciat-o pe sărmana femeie. Pe tot parcursul slujbei oamenii au plâns, s-au jelit și au privit în sus, la Ceruri, căutând parcă un răspuns referitor la producerea acestei tragedii, care a îndoliat toată comunitatea din Munteni Buzău.

Cum putea fi evitat carnagiul

Sâmbătă dimineața, o veste teribilă zguduia România! Zece oameni au murit în urma celui mai grav accident de circulație produs în țara noastră, lăsând în urmă zece familii îndoliate și 15 copii orfani.

Pentru moment, nu se știe de ce șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și a intrat pe constrasens, însă Titi Aur spune că tragedia ar fi putut fi cu siguranță evitată. Expertul în condudere defensivă a declarat recent că șoferul microbuzlui nu s-ar fi concentrat și putea să tragă de volan când a văzut TIR-ul și să iasă pe câmp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro