Interviu șocant cu fiica lui Gheorghe Dincă! Ce spune despre ziua în care criminalul din Caracal a răpit-o pe Alexandra

Interviu șocant cu fiica lui Gheorghe Dincă! Ce spune despre ziua în care criminalul din Caracal a răpit-o pe Alexandra © captura video

Fiica lui Gheorghe Dincă a vorbit în această seară la Antena 3 și a oferit detalii despre cazul care a șocat întreaga Românie. Femeia spune că relațiile cu tatăl său erau destul de reci în ultima perioadă.

Fiica lui Gheorghe Dincă spune că a vrut să-și viziteze tatăl în arest, însă oamenii legii nu i-au permis acest lucru, criminalul din Caracal este implicat într-o anchetă penală.

"Am plecat noaptea după ce s-a terminat la Timișoara. Eu miercuri dimineața am fost, am plecat marți noaptea. La ce oră? (nr. era Alexandra în casă). Nu am de unde să știu. Nu l-am mai văzut pe tata de la sfârșitul lui aprilie anul trecut, de la înmormântarea bunicii. În ultimii ani nu prea am vorbit des, mai deloc. Nu se stricaseră relațiile, dar nu se mai comunica. Nu ni s-a permis să-l vedem, am cerut asta, adică, atât timp cât este ancheta, după terminarea anchetei. Nu îi știu pe vecini pentru că nu am copilărit acolo.", a declarat fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena 3. 

Totodată, fiica lui Gheorghe Dincă spune că nu știe ce să mai creadă despre tatăl ei, având în vedere toate informațiile șocante apărute în spațiul public. Femeia neagă că bărbatul ar fi avut un comportament ciudat în cadrul familiei. 

"Nici o clipă nu am bănuit că ar face așa ceva, nimeni din familie, nici despre taximetrie nu știam nimic. Nu, eram cu serviciul, familia, departe de el. Dacă nu știu vecinii și alții din Caracal... Omul pe care îl știu nu ar fi făcut așa ceva, dar luând în considerare faptul că n-am mai vorbit, poate, nu știu. Din punct de vedere al autorităților, el ar fi vinovat. Nu știu ce să mai cred, sunt multe speculații. Așteptăm să se termine ancheta și să ne prezinte dosarul. Nu știu nimic despre suma din cont, probabil din terenurile vândute să fie, în spatele casei. Noi n-am știut că a fost internat la psihiatrie. Durerea lor este de 100 de ori mai mare decât a noastră, poate chiar mai mare.", a mai spus fiica lui Gheorghe Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro