Legături între Gheorghe Dincă şi Johannes Visscher, olandezul acuzat de moartea Adrianei

Legături între Gheorghe Dincă şi Johannes Visscher, olandezul acuzat de moartea Adrianei © arhivă

Cazul Caracal rămâne în continuare cel mai de interes subiect în spaţiul public, dat fiind faptul că există atât de multe întrebări care nu şi-au găsit răspunsurile. În plin scandal în această anchetă, România a fost cutremurată de moartea Adrianei, fetiţa de 11 ani. Ies la iveală câteva asemănări între "monstrul din Caracal" şi pedofilul olandez, acuzat de crimă.

Se pare că există mai multe asemănări între cazul Caracal şi cazul Adrianei, fetiţa ucisă în Dâmboviţa. Vorbim despre reacţiile din spaţiul public, dar şi despre istoricul inculpaţilor.

"Sunt mai multe asemănări, având în vedere și reacția autorităților, modul de operare, atât în ceea ce-l privește pe olandez, cât și pe Gheorghe Dincă. Vorbim despre un istoric de-al lor. În primul rând, cei doi sunt atât criminali, există suspiciuni serioase cu privire la omor. Pe de altă parte amândoi sunt agresori sexuali. Cei doi au fost internați la psihiatrie. Atât fosta logodnică a olandezului a spus că acesta a fost internat la psihiatrie după ce a fost acuzat că ar fi agresat niște minore. Și în cazul lui Gheorghe Dincă vorbim de mai multe internări la psihiatrie", a spus Georgiana Murgilă la Antena3.

Olandezul s-a sinucis. Surse din penitenciar, în cazul lui Dincă: „Există suspiciuni că pune la cale o ieşire din scenă”

La trei zile după ce Adriana, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, a fost găsită fără suflare, olandezul şi-a pus capăt zilelor în ţara natală, provocând un accident rutier.

Conform unor surse din interiorul arestului citate de evz.ro, există suspicinea ca Gheorghe Dincă să încerce să-şi pună capăt zilelor, motiv pentru care ar fi cerut să stea singur în celulă.

”Cererea sa, așa cum am citit-o în presă,  m-a surprins, pentru că îl știm ca fiind un tip calculat, care nu face gesturi inutile. Motivul pe care l-a invocat nu stă în picioare, existând suspiciunea că pune la cale o ieșire din scenă, cum îi zicem noi. Cu alte cuvinte, ne-am putea confrunta cu o tentativă de sinucidere. Care este mult mai ușor de realizat dacă este pus singur într-o celulă. Practic, este imposibil să supraveghezi pe cineva 24 de ore din 24, de aceea prezența unor alți oameni cu el în celulă, ne ajută mult”, a declarat unul dintre angajaţii sistemului penitenciar.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro