Legiştii au stabilit cauza morţii Adrianei, fetiţa răpită din Dâmboviţa

Legiştii au stabilit cauza morţii Adrianei, fetiţa răpită din Dâmboviţa © Facebook

Medicii legişti au stabilit cauza morţii Adrianei Mihaela Feraru, fetiţa de 11 ani răpită vineri din Gura Şuţii şi găsită duminică, moartă. 

Adriana Mihaela Feraru a murit după ce a fost sugrumată. Moartea nu a fost datorită unor loviri, ci ştrangulării cu pantalonii pe care îi avea pe ea. „Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci ştrangulării. A fost ştrangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice”, au spus surse din anchetă, potrivit mediafax.ro. 

Urmează să se stabilească dacă fetiţa a fost şi violată. 

Principalul suspect în cazul răpirii şi al crimei este un bărbat de 46 de ani, de origine olandeză. 

În a doua zi de căutare a Adrianei, polițiștii au dat de urma olandezului, pe care l-au luat la întrebări. Oamenii legii l-au întrebat de ce este în țară, moment când le-a răspuns că „este doar în trecere”. Sâmbătă, acesta a părăsit România. 

Potrivit unor informații, bărbatul este bine cunoscut ca pedofil în Olanda. Chiar în aceste momente, după ce mai multe probe s-au adunat, autoritățile ar pregăti un mandat de arestare europeană.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro