Prima reacţie a lui Donald Trump, după atacurile cu rachete asupra bazelor militare SUA din Irak. Ce spune despre un nou Război Mondial

Prima reacţie a lui Donald Trump, după atacurile cu rachete asupra bazelor militare SUA din Irak. Ce spune despre un nou Război Mondial © Hepta

Donald Trump a avut o primă reacţie în urma atacurilor cu rachete balistice ale Iranului care au vizat mai multe baze ale armatei ameriane din Irak.

Preşedintele american spune că, momentan, situaţia este una bună pentru că, momentan, nu ar fi vorba de nicio victimă. Donald Trump a precizat că va reveni cu noi declaraţii astăzi, după ce va primi raportul final.

Astfel, preşedintele Statelor Unite nu face decât să dezmintă informaţiile publicate de presa din Iran, care anunţă că nu mai puţin de 80 de soldaţi americani au murit în urma atacurilor. În plus, Donald Trump subliniază forţa armată de care se bucură SUA, dându-le, încă o dată peste nas rivalilor.

''Totul bine! Rachete lansate de Iran spre două baze militare situate în Irak. Acum are loc evaluarea victimelor şi a daunelor. Totul este bine până acum. Avem, de departe, cea mai puternică şi mai bine echipată forţă militară din lume. Voi face declaraţii mâine dimineaţă ( n.r mâine)'', a scris Dinald Trump pe Twitter.

Prima reacţie a liderului suprem al Iranului, după atacurile asupra bazeler militare

După ce Ali Khamenei a anunţat că Statele Unite vor suferi o răzbunare cruntă în urma atacului asupra generalului iranian Qasem Soleimani, care a fost ucis, iar acum a avut loc un atac cu rachete asupra americanilor, liderul suprem al Iranului a avut o primă reacţie. Acesta a precizat că este vorba despre o palmă primită de Statele Unite.

''Noaptea trecută, o palmă peste faţă a fost livrată'', a spus liderul suprem al Iranului, potrivit News18.com.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro