Prima reacție a Ucrainei după prăbușirea avionului din Iran! A fost confirmată moartea a 180 de persoane

Prima reacție a Ucrainei după prăbușirea avionului din Iran! A fost confirmată moartea a 180 de persoane © Facebook - Twitter

Miercuri dimineaţă, la scurt timp de la aflarea veştii prăbuşirii avionului din Iran, preşedintele ucrainean Volodomir Zelenski a făcut primele declaraţii. Acesta a confirmat moartea tuturor pasagerilor şi a membrilor echipajului aflaţi la bordul aeronavei. 

Preşedintele ucrainean Volodomir Zelenski a declarat miercuri, la scurt timp după prăbuşirea aeronavei, că toţi pasagerii şi membrii echipajului aflaţi la bord, în total 180 de persoane, şi-au pierdut viaţa. Volodomir Zelenski a citat informaţii preliminare, potrivit Reuters, citat de Mediafax.

”Sincere condoleanțe familiilor și apropiațiilor tuturor pasagerilor și membrilor echipajului”, a adăugat preşedintele ucrainean.

Din ce cauză s-a prăbuşit avionul

De asemenea, Zelenski a transmis că Ucraina încearcă să stabilească cu exactitate circumstanţele producerii accidentului aviatic. Potrivit primelor informaţii, avionul s-a prăbuşit din cauza unor probleme tehnice, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

La opt minute de la decolare avionul a luat foc, iar bucăţi din acesta au fost împrăştiate pe o rază de câteva sute de metri. Autorităţile au anunţat că impactul cu solul şi focul au fost atât de intense încât niciunul dintre cei prezenţi la bord nu a supravieţuit. 

Aeronava operată de o companie ucraineană avea destinaţia Kiev. Avionul era în funcţiune de trei ani şi efectua zborul PS 752.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro