Răsturnare de situaţie. De unde a fost extras ADN-ul Alexandrei Măceșanu: "Există un certificat de constatare a decesului greşit"

Răsturnare de situaţie. De unde a fost extras ADN-ul Alexandrei Măceșanu: "Există un certificat de constatare a decesului greşit" © arhivă

În săptămâna în care dosarul Caracal ar trebui să fie trimis în judecată, ies la iveală informaţii de-a dreptul cutremurătoare. Avocatul familiei Melencu, Carmen Obîrşanu, a dezvăluit, printre altele, şi de unde a fost extras, de fapt, ADN-ul Alexandrei Măceşanu.

Carmen Obîrşanu, avocatul familiei Melencu, a declarat că Giorgiana Hosu, procurorul-şef interimar al DIICOT trebuie să obţină avizul procurorului general. Acesta din urmă "a cerut ca dosarul să fie verificat de o comisie de procurori".

Marţi, 14 ianuarie, familia Alexandrei Măceşanu a cerut procurorului general Bogdan Licu să infirme rechizitoriul din dosarul ajuns luni la Parchet. 

Avocatul familiei Luizei a dezvăluit pentru Libertatea că, "în acest dosar pentru una dintre fete există un certificat de constatare a decesului greșit, eliberat în baza unui ADN găsit doar într-un dinte și nici măcar în resturile osoase".

Practic, Carmen Obîrşanu a spus că ADN-ul Alexandrei Măceşanu, pe baza căruia a fost constatat şi certificatul de deces, a fost extras doar dintr-un dinte. 

În ceea ce o priveşte pe Luiza, avocatul familiei Melencu susţine că a fost trimisă cauza pentru deces, dar nu există certificat constatator.

„Pentru cealaltă fată, deși cauza a fost trimisă pentru deces, deci pentru omor, cu toate acestea nu există certificat nici măcar constatator. Mai mult, se constată greșeli în administrarea probatoriului”, a mai spus avocata Carmen Obîrșanu.

În cadrul aceleaşi intervenţii, avocata a precizat că dosarul ar trebui să vizeze traficul de persoane. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro