Secretul dureros din spatele cruciulițelor purtate de mama Alexandrei Măceșanu! Are trei, pe care le ascunde sub bluză

Secretul dureros din spatele cruciulițelor purtate de mama Alexandrei Măceșanu! Are trei, pe care le ascunde sub bluză © Facebook

Deși timpul trece, părinții Alexandrei Măceșanu și ai Luizei Melencu încă nu acceptă că fetele lor sunt moarte. Speranța este încă vie în sufletele lor, chiar și în ale părinților Alexandrei, fata declarată moartă de testele ADN de la INML.

Mama Alexandrei Măceșanu încă speră la o minune. O femeie extrem de credincioasă, Teodora Măceșanu se roagă zilnic să primească vestea bună la care speră de câteva luni de zile. Drept dovadă, poartă aproape constant la gât mai multe cruciulițe, care au și o poveste în spate.

Secretul cruciulițelor mamei Alexandrei Măceșanu

Teodora Măceșanu a povestit, recent, că a fost căutată de niște călugărițe care i-au spus că se roagă neîncetat pentru Alexandra. Acestea i-au oferit și un dar: trei cruciulițe și niște iconițe. Cruciulițele sfințite le poartă la gât, ascunse sub bluză, semn că speră că acestea pot contribui la o minune pentru fata ei.

Nu doar călugărițele se roagă pentru o minune. Teodora Măceșanu a dezvăluit că oameni din toate colțurile țării îi trimit mesaje și se roagă intens pentru fiica ei, care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, în Caracal.

„Le mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru rugile lor. Ne întăresc toate vorbele acestea și ne dau putere. Noi suntem oameni credincioși și doar în Dumnezeu ne e speranța. Dumnezeu este mare, poate cu ajutorul Lui, va veni copilul acasă”, a spus Teodora Măceșanu, într-un live pe Facebook.

Oficial, Alexandra Măceșanu a fost declarată moartă, după ce medicii legiști au făcut teste ADN pe resturile umane din curtea lui Dincă. În urma acestora, s-a găsit o potrivire de aproximativ 99% cu ADN-ul Alexandrei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro