El este șoferul care a provocat accidentul grav din Ialomița! Ștefan mai avea puțin până ajungea acasă

+3 click pentru
galerie

El este șoferul care a provocat accidentul grav din Ialomița! Ștefan mai avea puțin până ajungea acasă © Facebook

Ilie Ștefan Viorel este șoferul TIR-ului implicat în accidentul grav din Ialomița, de sâmbătă dimineață. Nu se știe ce s-a întâmplat cu bărbatul astfel încât a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit în plin un microbuz. A omorât nouă oameni și s-a stins și el din viață.

Potrivit observator.tv, Ilie Ștefan Viorel mai avea puțin până când ajungea acasă. Șoferul în vârstă de 43 de ani s-ar fi grăbit pentru că voia să plece la pescuit. Pe rețelele de socializare își exprima des pasiunea pentru pescuit. Cu trei kilometri înainte de locul tragediei s-a oprit pentru a bea o cafea. Momentan nu se știe ce s-a întâmplat cu acesta.

În urma impactului dintre TIR-ul condus de Viorel Ștefan Ilie și microbuzul în care se aflau mai multe femei, opt dintre acestea au murit, la fel și șoferul lor. 

Fata de 19 ani care a fost transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală este în continuare la Terapie Intensivă și se află în stare gravă. Alte două femei care au ajuns la Spitalul Floreasca sunt în stare critică. La Spitalul Bagdasar-Arseni mai sunt internate două femei de 30 și 41 de ani, cu fracturi oase nazale, respectiv fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat și o intervenție pentru șold dizlocat. Alte două femei de 30 și 45 de ani se află la Spitalul Bagdasar Arseni, internate la terapie Intensivă, sunt în stare bună, conștiente, dar cu multiple traumatisme. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro