Primele declaraţii ale soţiei lui Gheorghe Dincă! Observase butoiul cu cenuşă, iar pe 23 mai a avut loc un scandal monstru

Primele declaraţii ale soţiei lui Gheorghe Dincă! Observase butoiul cu cenuşă, iar pe 23 mai a avut loc un scandal monstru © arhivă

Elena Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă, a petrecut mai bine de 7 ore la audieri, joi. Însoţită de doi dintre copii, femeia a fost agresivă cu jurnaliştii când a ajuns la sediul DIICOT. Iată că acum au ieşit la iveală şi declaraţiile femeii, de la primele audieri, date în perioada în care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

După ce a mărturisit cum a evoluat relaţia ei cu Gheorghe Dincă, precizând că din 2005-2006 inculpatul nu s-a mai întors în Italia, Elena Dincă a declarat că pe 24 aprilie 2019 a observat butoiul metalic din curtea groazei. 

Elena Dincă a declarat atunci că, în luna aprilie a acestui an, în momentul în care s-a întors în ţară în concediu, a observat în curtea casei butoiul metalic, dar şi cenuşa din el. L-a întrebat ce este cu acel butoi, iar Gheorghe Dincă i-a spus că arde în el resturi vegetale şi peturi, susţinea femeia. 

"Precizez faptul că în momentul revenirii din data de 24.04.2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care-l dispusese în curtea locuinţei în imediata vecinătate a aleei care duce către grădină, observând totodată cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am observat cu ocazia revenirilor anterioară în ţară. Întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii: resturi vegetale, peturi", a declarat soţia lui Gheorghe Dincă în faţa procurorilor, când a fost audiată prima dată, potrivit Antena3.

De pe 24 aprilie 2019 până pe 23 mai 2019, soţia lui Gheorghe Dincă a spus că a avut o relaţie normală cu soţul ei. Pe 23 mai însă, a avut loc un conflict monstru. 

Gheorghe Dincă, povesteşte femeia, a uitat că a spart o damigeană cu vin şi a dat vina pe ea, moment în care a lovit-o cu palma peste faţă. A doua zi, după ce spiritele s-au calmat, şi-a cerut scuze, dându-şi seama că el a fost, de fapt, cel care a spart damigeana. Apoi, femeia a observat că Gheorghe Dincă se află în stare de ebrietate şi l-a sfătuit să meargă la culcare, când, din nou, inculpatul a devenit agresiv. 

Apoi, Gheorghe Dincă a lăsat-o pe soţia lui în afara curţii, închizând poarta de acces. Aceasta şi-a sunat fiul care locuieşte în Arad şi l-a aşteptat pe acesta să ajungă la casa groazei, după care au plecat împreună la domiciului său. 

De asemenea, femeia a menţionat că a primit un buchet de trandafiri de la Gheorghe Dincă atunci când a revenit în ţară, dar nici vorbă de cadouri sub formă de bijuterii, genţi sau alte lucruri suspecte găsite în casa groazei. 

"De la data 24.04.2019 am avut o relaţie foarte bună cu soţul meu până la data de 23.05.2019, când soţul meu a uitat că a spart o damigeană cu vin din beci cu o zi înainte dând vina pe mine şi reproşându-mi acest lucru, moment în care mi-a şi aplicat o palmă în zona feţei. A doua zi, respectiv 25.04.2019, soţul meu şi-a amintit că el spărsese damigeana cu vin, cerându-şi scuze. În data de 25.05.2019, în jurul orelor 18:00 mă aflam în grădina locuinţei împreună cu soţul meu udând la porumbi, pe întreaga perioadă soţul meu consumând alcool, respectiv vin şi ţuică. Observând că ajunsese într-o stare avansată de ebrietate, i-am solicitat soţului să meargă să se culce, însă acesta a devenit violent, a ridicat o spărtură de ciment de pe sol şi a aruncat-o în semn de supărare într-o caroserie de auto, după care a plecat. Terminând de udat porumbii, în momentul în care am dorit să reintru în curtea propriu-zisă a locuinţei, am constatat faptul că soţul meu închisese poarta de acces şi pentru a ajunge în curte, personal am sărit gardul împrejmuitor. Odată ajunsă în curtea locuinţei şi după ce am mai rezolvat anumite treburi gospodăreşti, am dorit să intru în interiorul locuinţei, constatând că soţul meu se închisese în aceasta pe interior, eu nemaiavând nicio altă cale de acces, aspect ce m-a determinat să-l apelez pe fiul meu Dincă Gheorghe Daniel care locuieşte pe raza Municipiul Arad. I-am relatat acestuia cele petrecute, acesta comunicându-mi că va reveni să mă ia şi să stau liniştită că va ajunge repede întrucât în acel moment se afla pe raza Municipiului Drobeta Turnu-Severin. După circa 2,5-3 ore, băiatul meu a sosit, am urcat cu acesta în autoturism şi, fără a discuta cu soţul meu, am plecat cu fiul meu la locuinţa acestuia din Arad, la care am stat până în prezent. Precizez faptul că soţul meu, în afară de acea palmă pe care mi-a aplicat-o, nu m-a supus la alte violenţe sau torturi şi nici nu mi-a oferit în această perioadă sau anterior cadouri sub forma bijuteriilor, genţilor, hainelor, cu menţiunea că în data de 24.04.2019, în momentul sosirii în Mun. Caracal, mi-a oferit un buchet de trandafiri roşii. nu cunosc ca soţul meu să fi avut vreun comportament violent sau ciudat vis-a-vis de copiii mei sau nurorile mele", le-a mai declarat Elena Dincă procurorilor, conform Antena3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro