Tânăra de 19 ani, implicată în accidentul din Ialomița, în stare gravă la spital

Tânăra de 19 ani, implicată în accidentul din Ialomița, în stare gravă la spital © captura video

Apar noi detalii despre persoanele rănite în accidentul deosebit de grav petrecut în această dimineață în județul Ialomița. Printre acestea se numărăr și o tânără de numai 19 ani, care a fost deja transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.   

Tânăra, în vârstă de 19 ani, a fost operată la splină la spitalul din Slobozia, apoi a fost tranferată în București, fiind în stare gravă, potrivit spuselor ministrului Sănătății, Sorina Pintea.

Conform Mediafax.ro, altă persoană rănită în carnagiul petrecut pe DN2A, în județul Ialomița, a fost transferată tot la Bagdasar Arseni, anume o femeie în vârstă de 51 de ani cu fractură de coloană, dar în stare stabilă și conștientă. Tot la Bagdasar Arseni se mai află internată o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, cu fracturi nazale, dar și o femeie de 41 de ani care a fost operată de fractură de splină. Aceasta are și un șold fracturat și este tratată în aceste momente.

Citește și: Cine sunt cele zece victime ale carnagiului din Ialomița! Aveau vârste cuprinse între 22 și 50 de ani

Două femei, rănite în urma accidentului din Ialomița au fost transferate și sunt tratate în prezent la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. 

Șoferul TIR-ului, vinovat?

Potrivit informațiilor inițiale, șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de microbuzul în care se aflau femeile și șoferul. Pentru moment, nu se știe exact dacă acesta avea viteză, a adormit la volan sau a acționat fenomenul de acvaplanare. Cu toate acestea, vecinii îl descriu drept un șofer responsabil, care conduce de ani de zile și nu cred că se face vinovat de tragedie, potrivit Adevarul.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro