De ce s-a pus sigiliu pe casa lui Gheorghe Dincă! Avocatul Tonel Pop spune ce se întâmplă cu ancheta de acum înainte

De ce s-a pus sigiliu pe casa lui Gheorghe Dincă! Avocatul Tonel Pop spune ce se întâmplă cu ancheta de acum înainte © Spynews

Avocatul familiei Luizei Melencu a făcut declarații despre ancheta din Caracal, acasă la Gheorghe Dincă. Astăzi a fost pus sigiliu pe casa criminalului, însă lucrurile nu se opresc aici. Va fi doar o perioadă în care anchetatorii se retrag la București pentru a pune totul în ordine.

Tonel Pop spune că de acum înainte vor fi audiate mai multe persoane. De asemenea, Gheorghe Dincă va fi dus la București pentru a fi din nou audiat.

"Ancheta nu s-a terminat, nici partea de la Casa Groazei. Se pune o mică o pauză. Se vor retrage toți la București. Se vor pune în ordine actele pentru că sunt foarte multe echipe de anchetatori. Dosarul va fi prezentat, îmi va fi prezentat și mie. Vor începe o serie de interogatorii și alte lucruri. Ancheta va fi mai temeinică în sensul în care vor fi audiate mai multe persoane, inclusiv Dincă. Parchetul ar putea să îl pună în dificultate având în vedere că sunt mai multe probe. În funcție de aceste lucruri, se va reveni la casa groazei inclusiv cu alte căutări. Interogatoriul lui Dincă va fi probabil în București. În această fază tot ce se va întâmpla, se va întâmpla aici", a spus Tonel Pop la Antena3. 

Între timp, mama Alexandrei Măceșanu a transmis un mesaj sfâșietor. Aceasta trăiește o adevărată dramă în fiecare minut. În curând va fi ziua de naștere a Alexandrei și speră ca fiica ei să fie găsită până atunci, căci altfel va fi o durere de nedescris în familia lor în ziua în care Alexandra ar împlini vârsta de 16 ani. 

"Eu o simt că trăieşte, ea este o fată puternică. A avut curajul să sune la 112 şi nu a ajutat-o nimeni. Sper ca ea singură să scape dacă poliţia nu face nimic deocamdată. Mă uit la pozele ei de dinainte de a fi răpită, la un botez sau majorat, unde a fost. Era plină de viaţă, un copil foarte cuminte. Oriunde ar fi Alexandra, vreau să ştie că noi o iubim şi o aşteptăm acasă, din tot sufletul. Sper ca autorităţile măcar de data asta să îşi facă datoria şi să încerce să o găsească. Este foarte greu, pe zi ce trece e foarte greu. Trec pe lângă cameră, parcă o văd în pat, mă aştept să fie acolo, să strig la ea. Dacă o fi să fie moartă în butoiul ăla, sper ca toţi care au greşit să plătească şi ne vom lupta ca toţi cei care au greşit să plătească. Indiferent cine sunt.

Nu ştiu cum voi reacţiona pe 15 septembrie, când ea trebuia să facă 16 ani. Sper să o găsim până atunci, să o aducem acasă", a spus mama Alexandrei Măceșanu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro