Traseul italianului bolnav de coronavirus în România. A intrat în contact cu zeci de oameni!

Traseul italianului bolnav de coronavirus în România. A intrat în contact cu zeci de oameni! © arhivă - captură Antena 3

După mai multe verificări, autorităţile au stabilit traseul din România al italianului infectat cu coronavirus. De-a lungul celor patru zile petrecute în ţara noastră, bărbatul a intrat în contact cu zeci de persoane.

Traseul italianului infectat cu coronavirus

Potrivit informaţiilor obţinute de autorităţi, pe 18 februarie, la ora 23:45, italianul în vârstă de 71 de ani, alături de fiul său de 10 ani, au ajuns pe Aeroportul Internaţional Craiova, cu o cursă de Bologna. 

Apoi, de la aeroport, italianul a mers la o firmă de închirieri auto din Craiova pentru a lua o maşină, cu care a şi plecat spre comuna Bâlteni, judeţul Gorj. 

Pe 19 februarie, după miezul nopţii, cei doi au ajuns la socrii, în satul Peşteana. Italianul şi-a lăsat copilul la bunici, iar el a plecat spre Târgu Jiu, unde deţine un apartament. 

Următoare zi, pe 20 februarie, italianul a mers să-şi plătească taxele şi impozitele la Primăria Drăguţeşti. În aceeaşi zi, dar şi pe 21 februarie, bărbatul se duce la mai multe întâlniri de afaceri, îndeosebi în Târgu-Jiu.

Pe 22 februarie, italianul s-a întors la locuinţa socrilor din Peşteana, şi-a luat fiul şi a plecat spre Craiova. După ce a predat maşina firmei de închieri auto, a mers la aeroport, conform Antena3.

La ora 14, pe 22 februarie, italianul a plecat cu avionul, spre Bologna. 

Prefectul din Gorj a anunţat miercuri dimineaţă că 44 de persoane au mers în acelaşi avion cu care s-a deplasat şi italianul, atât la plecare, cât şi la întoarcere. 

Bărbatul se află internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Rimini"Acum nu-mi mai este frică. Când am ajuns, nu aveam nimic. Nu aveam febră", a declarat italianul presei internaţionale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro