Trei noi victime ale lui Gheorghe Dincă, identificate după petele de sânge din casa groazei

Trei noi victime ale lui Gheorghe Dincă, identificate după petele de sânge din casa groazei © arhivă

Noi detalii în cazul Caracal! Trei noi victime ale lui Gheorghe Dincă au fost identificate după petele de sânge din casa groazei.

Informaţie de ultimă oră în cazul anchetei după tragedia din Caracal. Trei noi victime au fost identificate după petele de sânge găsite de anchetatori. Acestea sunt în viaţă şi mai mult, au fost deja audiate de anchetatori, transmite RTV. 

Rezultatele petelor de sânge recoltate de oamenii legii din casa lui Gheorghe Dincă indică faptul că Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu nu sunt singurele victime ale monstrului din Caracal.

Vorbim despre trei noi victime, una dintre ele fiind femeia de 40 de ani care a povestit în urmă cu ceva timp că inculpatul a adus-o în casa groazei cu pretextul să îl ajute la treburile gospodăriei. În cazul ei, după ce a băut câteva pahare, Dincă a bătut-o şi a abuzat-o, în timp ce se uita la filme horror, a povestit femeia. 

Cea de-a doua victimă este o minoră care, în timp ce părinţii ei munceau în gospodăria lui Dincă, rămânea în grija "monstrului din Caracal". Atunci, Gheorghe Dincă o abuza pe minoră. Copila le-a povestit părinţilor prin ce a trecut, dar aceştia nu au crezut-o.

De asemenea, a treia victimă despre care s-a aflat în urma rezultatelor INML este o minoră de etnie rromă. Potrivit aceleaşi surse, toate cele trei noi victime au fost audiate de anchetatori şi au povestit prin ce au trecut în casa lui Gheorghe Dincă.

Ce urmează să se întâmple cu Gheorghe Dincă

Procurorii pregătesc expertiza psihiatrică, dar şi testul cu poligraful pentru Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă va fi supus la detectorul de minciuni, dar și expertizei psihiatrice, pentru a se afla dacă a avut discernământ în cazul în care se confirmă că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra și Luiza, așa cum el a declarat.

În urma expertizei psihiatrice se va stabili dacă inculpatul mai suferă de vreo boală, ţinând cont de faptul că a fost internat de 8 ori la Psihiatrie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro