Cele mai grele momente pentru familia Adrianei. Trupul fetiței ucise în Dâmbovița, ridicat de la morgă

+3 click pentru
galerie

Cele mai grele momente pentru familia Adrianei. Trupul fetiței ucise în Dâmbovița, ridicat de la morgă © Captură RomâniaTV

UPDATE 12.35: Familia a ridicat trupul neînsuflețit al Adrianei. Mașina mortuară a plecat în urmă cu scurt timp, de la serviciul de medicină legală.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Momente cumplite pentru familia Adrianei, fetița de 11 ani ucisă după ce a fost răpită chiar aproape de poarta casei. Oamenii au ajuns, în urmă cu scurt timp, la Serviciul de Medicină Legală Târgoviște, pentru a ridica trupul copilei.

Însoțiți de o mașină mortuară, părinții și celelalte rude ale Adrianei s-au dus, în cea mai neagră zi a vieții lor, să ridice trupul copilei. Au venit deja pregătiți cu un sicriu, ca să o ducă spre odihnă.

Detalii tulburătoare din anchetă

Între timp, detalii tot mai tulburătoare ies la iveală, din ancheta crimei din Dâmbovița. Conform ultimelor informații, Adriana a fost strangulată cu proprii pantaloni, iar după ce a încetat din viață, agresorul ar fi supus-o unor perversiuni sexuale bolnave, potrivit RomâniaTV.

Principalul suspect este un olandez în vârstă de 47 de ani, care se află deja în străinătate. Omul a fost interogat de polițiști la scurt timp după ce a fost semnalată dispariția fetiței, însă înainte ca aceasta să fie găsită moartă. El le-a spus oamenilor legii că iubește România și că se află doar în trecere. Din lipsa unor probe concrete, pare-se, olandezul a fost lăsat să se urce în avion și să plece din țară.

Ce probe există până acum

Conform unor informații Antena 3, însă, în momentul când l-au interogat pe suspect, oamenii legii erau deja în posesia imaginilor în care apare mașina acestuia, cu copila pe bancheta din față, chiar lângă el. În aceste momente, autoritățile române colaborează cu cele olandeze, pentru a încerca să dea de bărbatul care, între timp, și-a șters toate conturile de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro