Ultimele imagini cu Adriana, fetița ucisă în Dâmbovița, în viață. Detaliul crucial observat pe filmare. VIDEO

Ultimele imagini cu Adriana, fetița ucisă în Dâmbovița, în viață. Detaliul crucial observat pe filmare. VIDEO © Captură Video

Continuă să apară noi informații, dar și imagini, în cazul oribilei crime din Dâmbovița. Adriana, o fetiță de numai 11 ani, a fost răpită din Gura Șuții, imediat după ce plecase de la școală. În doar 30 de minute, și-a găsit sfârșitul, adus de un suspect care a figut de mult din România.

Adriana, copila de 11 ani din Gura Șuții, era deja moartă în momentul când părinții au sunat la 112 să-i anunțe dispariția, au concluzionat polițiștii. La 15 minute după ce a ieșit pe poarta școlii, a fost urcată într-o mașină închiriată de un cetățean olandez, apoi dusă într-un câmp.

Ultimele imagini cu Adriana în viață

Acest traseu a putut fi conturat datorită imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din comună. O cameră de la școala unde învăța Adriana a surprins-o în timp ce pleca spre casă, iar, ulterior, copila a fost filmată și în timp ce mergea pe stradă, cu doar câteva clipe înainte de a fi răpită.

O altă filmare înfățișează mașina închiriată de olandez, undeva în centrul comunei: el la volan, fetița în dreapta lui, pe bancheta din față. Detaliul crucial care trebuie observat este faptul că, în ambele filmări, se pot observa aceleași haine și același ghiozdan negru, semn că este, într-adevăr, vorba despre Adriana în toate aceste filmări.

Filmul răpirii Adrianei

Adriana, o fetiță de 11 ani, ieșea de la școală, vineri, în jurul orei 17.00, în momentul când a fost răpită. Mai avea doar 300 de metri până să ajungă acasă, moment când a fost luată pe sus și urcată cu forța într-o mașină. A fost dusă spre o altă localitate, însă cursa s-a oprit pe un câmp. Acolo, copila a fost ucisă, cel mai probabil prin sugrumare. Trupul i-a fost înfășurat în celofan, apoi abandonat în niște tufișuri, acolo unde a fost și găsit de polițiști.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro