Una dintre cele 176 de persoane care au murit în tragedia aviatică din Iran şi-a presimţit sfârşitul. Care au fost ultimele cuvinte spuse soţului

Una dintre cele 176 de persoane care au murit în tragedia aviatică din Iran şi-a presimţit sfârşitul. Care au fost ultimele cuvinte spuse soţului © Pixabay / Facebook

Tragedia aviatică de miercuri dimineaţa, din Iran, a şocat o lume întreagă. Nu mai puţin de 176 de persoane au murit, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit la doar şapte minute de la decolare.

Una dintre victime şi-a presimţit sfârşitul

Dintre cele 176 de persoane din avion 29 erau minori. De asemenea, 11 persoane erau din Ucraina, iar restul din Canada şi Iran. Avionul urma să ajungă în Ucraina, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, după ce acesta s-a prăbuşit la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul din Teheran.

Una dintre femeile care se aflau în avion şi-ar fi prevestit moartea, scrie presa din străinătate. Soţul său a povestit despre ceea ce a vorbit cu soţia sa, înainte ca aceasta să se urce în avion. Femeia era de naţionalitate iraniană, însă se căsătorise cu un canadian. Aceasta se numea Sheyda, avea 41 de ani şi era chimist.

Zilele acestea fusese în ţara natală pentru a-şi vizita părinţii, iar miercuri urma să ajungă, din nou, acasă. Nu s-a mai întâmplat asta, pentru că avionul în care era s-a prăbuşit.

Soţul femeii a declarat că aceasta era foarte speriată de ceea ce a văzut în Iran

''Plec, dar ceea ce las în urmă mă îngrijorează. În urma mea. În urma mea. Mi-e teamă pentru cei pe care îi las în urmă'', a spus Hassan Shadkhoo, soţul victimei, potrivit presei din străinătate.

Ancheta privind avionul prăbuşit în Iran este în plină desfăşurare, însă ipoteza potrivit căreia aeronava a fost lovită de o rachetă trasă de iranieni a fost susţinută şi de Canda şi de Australia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro