Tragic! Victimele accidentului din Ialomița lucrau la un supermarket din București! Nu au mai ajuns niciodată la muncă

Tragic! Victimele accidentului din Ialomița lucrau la un supermarket din București! Nu au mai ajuns niciodată la muncă © captura video

Persoanele care și-au pierdut viața în tragicul accident petrecut în această dimineață pe DN2A, în apropiere de localitatea Sfântu Gheorghe din Ialomița, erau angajatele unui cunoscut lanț de supermarketuri din România.

Victimele, majoritatea femei, au fost luate de acasă de microbuzul care trebuia să le ducă la locul de muncă în București, în această sâmbătă dimineață.

Victimele se duceau la locul de muncă

Din păcate, destinul a avut alte planuri, iar femeile nu au mai ajuns niciodată la muncă. Zece persoane, între care și șoferul TIR-ului care a intrat în microbuz, și-au pierdut viața în mod tragic. În microbuz se aflau 16 persoane, iar nouă dintre acestea și-au pierdut viața pe loc în urma impactului nimicitor, scrie observator.tv.

Autoturismele s-au făcut praf și, atât TIR-ul, cât și microbuzul au ajuns pe câmp în urma impactului. Alte patru victime au fost transportate de urgență la spitalele Floreasca și Bagdasar Arseni, cu multe traumatisme și hemoragii interne. 

Accidentul din această dimineață din județul Ialomița poate fi catalogat drept unul dintre cele mai grave petrecute în țara noastră în ultimii ani. Accidentul s-ar fi produs din vina șoferului de TIR, care a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de microbuzul care ar fi circulat regulamentar. A fost activat Planul Roșu de Intervenție și în total 17 oameni au fost implicați în accident.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro