Alte trei ADN-uri, găsite în casa lui Gheorghe Dincă! Una dintre victime avea cinci ani

Alte trei ADN-uri, găsite în casa lui Gheorghe Dincă! Una dintre victime avea cinci ani © arhivă

Cazul Caracal. Ies la iveală detalii şocante despre cele patru noi victime ale lui Gheorghe Dincă! Acestea sunt în viaţă şi dat deja declaraţii în faţa procurorilor. În plus, numărul victimelor "monstrului din Caracal" ar putea ajunge la 9, dat fiind faptul că s-au descoperit alte trei ADN-uri în casa groazei. 

Informaţie de ultimă oră în ancheta după tragedia de la Caracal! În urma analizei probelor din casa lui Gheorghe Dincă, alte trei ADN-uri au fost găsite, a transmis Antena3.

Dacă în cazul Luizei Melencu şi al Alexandrei Măceşanu lucrurile sunt destul de vagi, deşi Gheorghe Dincă a mărturisit la audieri că le-a ucis în casa groazei, nu putem spune acelaşi lucru despre cele patru tinere care au declarat anchetatorilor că au fost abuzate de Gheorghe Dincă, în trecut.

Vorbim despre Marinela, în vârstă de 49 de ani, pe care Gheorghe Dincă a adus-o în casa groazei cu pretextul să îl ajute la treburile gospodăriei. După câteva ore de muncă, Dincă a bătut-o, a abuzat-o în timp ce se uita la filme de groază şi, mai apoi, pentru a se asigura că nimeni nu află de cele întâmplate, a ameninţat-o cu moartea, potrivit celor spuse de ea. 

O altă tânără de 20 de ani a depus plângere pe numele lui Gheorghe Dincă după ce, pe când avea 10 ani, iar părinţii ei munceau în gospodăria inculpatului, a fost abuzată. De asemenea, sora ei, în vârstă de 5 ani la acea vreme, a trecut prin aceleaşi clipe de groază. Acum, are 15 ani şi a dat şi ea o declaraţie în anchetă. 

Ultima victimă despre care se ştiu informaţii în spaţiul public, o minoră de etnie romă, care a fost agresată în Craiova. Pe ea, Gheorghe Dincă nu a adus-o în casa groazei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro