Zile de doliu în localitatea victimelor accidentului din Ialomița! 15 copii au rămas orfani de mamă. FOTO

+5 click pentru
galerie

Zile de doliu în localitatea victimelor accidentului din Ialomița! 15 copii au rămas orfani de mamă. FOTO © Facebook

Zece oameni și-au pierdut viața în total în tragicul accident petrecut aproape de localitatea Sfântu Gheorghe, județul Ialomița. Dintre aceștia, opt femei din același sat, Munteni Buzău, vecine și colege de muncă.

Împreună au muncit, împreună au plecat la Ceruri. Au lăsat în urma lor numai suferință și durere, dar și 15 copii care nu vor mai auzi niciodată glasul mamei. Oamenii din sat sunt devastați și încearcă, cum pot, să vindece rănile din sufletul familiilor greu încercate de viață.

Primarul din sat a declarat mai multe zile de doliu, iar astăzi trupurile neînsuflețite ale celor opt femei vor fi aduse acasă, pentru ultima oară.

Citește și: Cine sunt cele zece victime ale carnagiului din Ialomița! Aveau vârste cuprinse între 22 și 50 de ani

Oamenii aduc flori și aprind candele

Potrivti g4media, trupul neînsuflețit al uneia dintre victime, Viorica Moise, o femeie văduvă în vârstă de 50 de ani, a fost adus deja și urmează să fie înmormântată în cursul zilei de mâine. La ceremonie vor participa și copiii ei, plecați în Anglia. 

Totodată, celelalte opt victime ale accidentului din Ialomița vor fi înmormântate marți, atunci când se va organiza o slujbă comună la biserica din localitate. Totodată, localnicii depun flori, candele și au împodobit deja un monument de la intrarea în localitate. De asemenea, a fost așezat semnul de doliu și la primărie, dar și la biserică.  

Citește și: El este șoferul care a provocat accidentul grav din Ialomița! Ștefan mai avea puțin până ajungea acasă

"Uite ce au pățit săracii oameni pentru că au plecat să câștige o pâine pentru familie", a declarat o femeie, vecină cu victimele, potrivit sursei citate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro