Afacerea cu care un român a dat lovitura în Italia. Bărbatul are un profit uriaș
Tot mai mulți români fac afaceri atât în România, cât și în străinătate. Aici vorbim și despre un român pe nume Robert, care s-a stabilit în Italia în urmă cu 30 de ani și care a dat lovitura cu o idee unică în lume. Bărbatul are un profit uriaș pe urma restaurantului pe care îl are în Veneția.
- Afacerea cu care un român a dat lovitura în Italia
- Bărbatul are un profit uriaș
Pizza este foarte iubită în toată lumea, motiv pentru care un român s-a gândit să adauge ceva inedit și chiar a dat lovitura cu ideea lui unică. Iată că bărbatul a inventat un nou model de pizza, și anume pizza cu topping de aur. Un astfel de preparat special nu este pentru buzunarul oricui. Iată cât costă să mânânci o pizaa cu aur de 24 de karate!
Afacerea cu care un român a dat lovitura în Italia
De pizza cu pește, fructe, ciocolată, legume am mai auzit, dar de pizza cu topping de aur nu cred că a mai auzit nimeni. Această rețetă este invenția unui român, invenție pe care a dezvoltat-o în Italia.
Robert, românul a cărui invenție este inedită, a spus că este alegerea curioșilor dacă vor sau nu să guste o astfel de pizza. Bărbatul este din București, dar în urmă cu 30 de ani a decis să se stabilească în Italia.
Acesta deține în prezent un restaurant-pizzerie la Jesolo, în provincia Veneția. Bărbatul a vrut să facă ceva special pentru turiștii care ajungeau în locația lui, așa că s-a gândit să le pună în meniu și o pizza clasică, dar care să conțină aur comestibil. Majoritatea oamenilor care o comandă adaugă pachetului special și o sticlă de șampanie pentru invitații deosebiți pe care îi au la masă.
Cât costă o pizza cu topping de aur
Pizza cu topping de aur se numește „Pizza Mimi Regina dOro 24 Kt” și nu orice persoană și-o permite, deoarece costă 99 de euro, conform Corriere del Veneto. Patronul restaurantului, Robert, a susținut că merită ca oamenii să facă o astfel de nebunie în viață și să încerce ceva aparte.
„În restaurantele din Dubai se stropesc cu aur fripturile și se vând cu o mie de dolari. Ar trebui să facem și noi cu pizza același lucru. Ne-am gândit să le oferim clienților posibilitatea de a trăi aceleași emoții, dar mâncând o pizza. Una este să plătești 1.500 de euro pentru o bucată de carne și alta e să plătești 99 de euro pentru o pizza, chiar dacă e și acesta un preț ridicat. O dată în viață poți să faci o nebunie. Noi nu băgăm mâinile în portofelul nimănui”, a declarat Robert, patronul restaurantului.