Ce spune Ana Cichirea, medic român stabilit în Belgia, despre moartea fulgerătoare a studentei la Medicină din Galați: ”Sunt niște criminali”
Ana Cichirea este un medic extrem de cunoscut, român, stabilit de mai mulți ani în Belgia, acolo unde și profesează. Ana Cichirea a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare, care s-a viralizat în scurt timp, despre cazul morții suspecte a tinerei de doar 21 de ani, studentă la Medicină, din Galați.
- Medicul Ana Cichirea, despre moartea studentei din Galați
- Aduce acuzații grave medicilor
- Ce s-a întâmplat la spitalul din Galați
Un medic român stabilit în Belgia, Ana Cichirea, a postat cu puțin timp în urmă un mesaj controversat pe pagina sa oficială de Facebook. În rândurile scrise, medicul face trimitere la moartea suspectă a studentei din Galați.
Medicul Ana Cichirea, despre moartea studentei din Galați
Studenta în vârstă de 21 de ani s-a stins din viață fulgerător, iar nimeni nu se aștepta la o astfel de veste. Inițial, a acuzat dureri de spate, s-a plimbat între spital și casă, însă a ajuns să fie trimisă acasă în sicriu.
Părinții studentei fac acuzații extrem de grave la adresa medicilor de la spitalul din Galați. Aceștia spun că fiica lor a primit un diagnostic eronat, motiv pentru care s-a și stins din viață, cu dureri groaznice.
Ana Cichirea i-a numit ”criminali” pe medicii de la Spitalul de Urgență din Galați.
”În Spitalul de Urgență din Galați a murit de curând o tânără de 21 de ani din cauza unui diagnostic greșit. Concluzia: medicii sunt niște criminali!!! Anchete!!! Procurori!!!! Ucidere din culpă!!!! Dosare penale!!! Suspendarea dreptului de liberă practică! Nu știu exact cine sunt medicii implicați, dar pentru un diagnostic corect al acestei situații îmi pare că sunt omise întrebările esențiale”, a scris Ana Cichirea pe Facebook.
Ana Cichirea, semnal de alarmă pe Facebook
Studenta în vârstă de de 21 de ani a murit la Spitalul Judeţean Galaţi după două săptămâni de chinuri. Ana Cichirea a mărturisit că, în primul rând, nu se poate oferi un tratament corect dacă diagnosticul nu este corect.
”În realitate medicii sunt doar niște oameni care au studiat mai mult despre alți oameni și care pot greși chiar dacă stăpânesc magistral teoria, chiar dacă sunt cei mai buni practicieni din lume. Pentru un diagnostic corect îți trebuie, pe lângă cunoștințe medicale, minte limpede și odihnită, claritate și motivație”, a mai scris medicul pe Facebook.
Mihaela Anghele a fost de patru ori la urgențe, după două săptămâni de chinuri. Mama fetei a povestit că fiica ei avea rezultate relativ bune la analizele făcute înainte de operație.
Pe 14 noiembrie, Mihaela Anghele s-a stins din viață. Părinții Mihaelei ar fi încercat să o transfere la alt spital pe studenta de 21 de ani, însă medicii din Galați ar fi refuzat această propunere.