Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Actualitate » Îi recunoști? Poliția are nevoie de ajutorul tău! / VIDEO

Îi recunoști? Poliția are nevoie de ajutorul tău! / VIDEO

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 10.02.2023 la 11:28 Actualizat pe 10.02.2023 la 11:28

Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor. La începutul anului, într-un club din București, 3 femei au fost implicate într-o infracțiune de furt, iar persoanele păgubite sunt rugate să se prezinte la o unitate de poliție.

Poliția Capitalei a solicitat, printr-un comunicat, sprijinul cetățenilor pentru a identifica persoanele ce au fost victime ale unui furt calificat săvârșit de trei femei cu vârste cuprinse între 17-28 de ani.

Poliția Capitalei solicită ajutorul cetățenilor

În prima zi a anului 2023, Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București au fost înștiințați cu privire la un furt în interiorul unui club din sectorul 3. Persoanele implicate i-au luat geaca în care se aflau mai multe bunuri personale, dar și suma de 3.000 de lei, sumă pe care dorește să o primească înapoi.

După câteva verificări, poliția a concluzionat că sunt implicate 3 femei cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani. Ele ar fi acuzate și de alte infracțiuni pe care le-au comis. Acestea au fost găsite și aduse la audieri.

În data de 27 ianuarie 2023, femeia de 27 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie sub control judiciar timp de 60 de zile, celelalte două complice ale sale sunt judecate în stare de libertate.

Poliția Capitalei sprijină ajutorul cetățenilor și roagă persoanele care au fost victime ale celor 3 femei din imagini să anunțe Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi - Regina Elisabeta nr. 7-9, Sector 3 sau cea mai apropiată secție de poliție.

„Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea persoanelor care au fost victimele unor infracțiuni de furt calificat, fapte ce ar fi fost săvârșite de către femeile prezentate în imaginile video.

La data de 1 ianuarie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că, în jurul orei 06.00, în timp ce se afla în incinta unui club din Sectorul 3, i-ar fi fost sustrasă o geacă în care avea bunuri personale și 3.000 de lei.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de către trei femei, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani.

De asemenea, probatoriul administrat a relevat faptul că bănuitele ar mai fi comis și alte infracțiuni.

Ulterior, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, bănuitele fiind depistate și conduse la audieri.

La data de 27 ianuarie 2023, în baza probatoriului administrat în cauză femeia de 27 de ani a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de aceasta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, celelalte două femei fiind cercetate în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Poliția Capitalei solicită sprijinul cetățenilor și adresează rugămintea ca persoanele asupra cărora femeile prezentate în imaginile video ar fi săvârșit infracțiuni să anunţe Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi - Regina Elisabeta nr. 7-9, Sector 3 sau cea mai apropiată unitate de poliţie”, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

În articolul
Îi recunoști? Poliția are nevoie de ajutorul tău! / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații despre noul iubit! Cine e bărbatul care o face să uite de chinul prin care a trecut cu Alex Dobrescu: "Sunt liniștită..." / VIDEO
  • Cristina Cioran, primele declarații despre noul iubit
  • Cine e bărbatul care o face fericită după scandalul cu fostul
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Ce spune o româncă stabilită în India despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan. Cum se înțelege vedeta cu familia actorului: ”Este singura femeie care...” / VIDEO
  • Ce spune o româncă stabilită în India despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan
  • Cum se înțelege vedeta cu familia actorului
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Primele declarații ale Emiliei Ghinescu după zecile de apeluri primite în miez de noapte: "Au fost perioade în care..." / VIDEO
  • Emilia Ghinescu, terorizată în miez de noapte
  • Artista cere ajutorul poliției
  • Cine e persoana care o hărțuiește
Stiri interne
Fiii vrăjitoarei Sidonia, suspectați că ar fi comis crima din Padina, au fost eliberați. Frații care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, plasați în arest la domiciliu
  • Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost plasați în arest la domiciliu
  • Curtea de Apel Ploiești a acceptat cererea de schimbare a măsurii arestului preventiv
Stiri interne
Daniel Onoriu a divorțat de soția lui, Isabela! Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare să fi ajuns la final / FOTO
  • Daniel Onoriu și Isabela au divorțat
  • Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare să fi ajuns la final
Stiri interne
Mama Monicăi din Timiș, distrusă de durere după ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai îngrozitoare veste: ”Vreau să fie şi el la trei metri, cum este fata mea”
  • Monica a murit într-un accident cumplit
  • Mama ei nu îl cunoștea pe băiatul cu care s-a aflat în mașină
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur autovehiculul: "Dacă nu e bună, o fac eu să nu fie bună"
recomandare pe as.ro
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni