Cum arată casa româncei din Anglia care a fost inclusă de BBC în topul celor mai frumoase locuințe. Femeia a decorat-o folosind materiale reciclabile
O româncă a devenit celebră în Anglia, după ce locuința ei a fost inclusă în topul celor mai frumoase case. Femeia și-a decorat locuința folosind materiale reciclabile și a fost comparată cu locuința lui Hansel și Gretel.
- Cum arată casa româncei din Anglia care a fost inclusă de BBC în topul celor mai frumoase locuințe
- Femeia a decorat-o folosind materiale reciclabile
De Crăciun, BBC a realizat un top al celor mai frumoase case din Cambridgeshire. Și locuința unei românce plecată de câțiva ani din țară a fost inclusă in top.
The Gingerbread House, casa de turtă dulce, a fost construită din materiale reciclabile, iar Camelușa Bucuvineanu spune că și-a dorit să aducă spiritul Crăciunului în cartierul în care locuiește și așa a început să construiască locuința comparată cu casa lui Hansel și Gretel.
Cum arată casa româncei inclusă în topul celor mai frumoase case făcut de BBC
Camelușa Bucovineanu s-a născut în Botoșani, dar este stabilită în Anglia. În orașul natal, a ajutat la construirea unui loc de joacă pentru copii, iar în trei săptămâni a construit casa acum a devenit celebră în Anglia. Locuința, care se află în Castle Camps, Cambridge, i-a cucerit pe jurnaliștii de la BBC, așa că, a ajuns în topul celor mai frumoase case din Cambridgeshire. Au fost folosite materiale reciclabile, iar în patru zile a fost decorată.
Casa a devenit una dintre atracțiile zonei în această perioadă, iar Camelușa Bucovineanu a declarat în interviul acordat pentru BBC că a vrut să aducă un strop de bucurie tuturor celor care văd „casa de turtă dulce”.
Care a fost cel mai neobișnuit lucru pe care l-a folosit
Întrebată care a fost cel mai neobișnuit lucru pe care l-a folosit, Camelușa Bucovineanu a spus că a folosit inclusiv niște vechi umerașe din sârmă luate de la o spălătorie pentru a face partea mai tare din semnul inimă de la intrarea în casă. S-a folosit și de materiale vechi luate de la vecini.
„Cred că umerașele de sârmă de la curățătorie au fost folosite pentru a face partea roșie din inimă (n.r. semnul inimă de la intrarea în casă) (...) Am folosit materiale vechi, de pe Facebook Marketplace”, a declarat Camelușa Bucovineanu.