Melania Trump, apariție spectaculoasă la banchetul de stat de la Castelul Windsor. Ce ținută a purtat Prințesa Kate. Cum a arătat meniul de lux
Publicat pe 18.09.2025 la 09:24 Actualizat pe 18.09.2025 la 09:24
Aseară, a avut loc banchetul de stat de la Castelul Windsor. Melania Trump a avut o apariție intens comentată, după ce a optat pentru o rochie lungă galbenă, accesorizată cu o curea în talie. Meniul a fost unul de lux și a fost ușor diferit față de prima vizită de stat a lui Donald Trump în Marea Britanie.
- Melania Trump a purtat o rochie galbenă
- Cum a arătat rochia purtată de Prințesa Kate
Donald și Melania Trump au aterizat în Marea Britanie pe 16 septembrie, iar aseară, a avut loc banchetul de stat organizat de Regele Charles al III-lea și Regina Camilla. Melania Trump a purtat o rochie lungă galbenă, semnată Carolina Herrera.
Melania Trump, apariție intens comentată, la banchetul de stat de la Castelul Windsor
Prima doamnă a Americii a optat pentru o rochie de un galben aprins, o curea în talie și o pereche de cercei din smarald și o pereche de pantofi cu toc crem. Apariția ei a fost intens comentată, asta după ce unii au spus că nu este o rochie potrivită pentru o cină cu Familia Regală.
Melania Trump nu a respectat mereu protocolul regal, dar se crede că apariția de aseară s-a încadrat în standarde. Atunci când le-a întâlnit pe Regina Camilla și Prințesa Kate, Melania Trump a purtat un costum gri și o pălărie cu boruri largi.
Prințesa Kate a purtat o rochie creată de designerul britanic Phillipa Lepley, cu un palton de seară lung, din dantelă aurie, peste o rochie crep de mătase. A purtat unul dintre accesoriile ei preferate, și anume Queen Mary's Lover's Knot Tiara. De-a lungul timpului, Prințesa Kate a purtat patru tiare diferite în ocaziile speciale, dar a apărut des purtând pe cap Queen Mary's Lover's Knot Tiara.
Cum a arătat meniul de lux
Meniul a fost adaptat nevoilor lui Donald Trump. A fost diferit față de meniul de la prima vizită de stat a președintelui SUA în Marea Britanie. 160 de persoane au fost prezente la dineu.
Aperitivul a inclus panna cotta din creson de Hampshire, tartă sărată cu parmezan și salată de ou de prepeliță, iar la felul principal au avut ruladă de pui organic din Norfolk, învelit în dovlecei. Desertul a constat în înghețată de vanilie, umplută cu sorbet de zmeură din Kent și prune Victoria ușor poșate.