Live acum XNS
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri internationale » Mesajul cutremurător al unei fetițe de 9 ani rămasă fără braț, după ce a fost împușcată de armata lui Vladimir Putin: „Sper că nu au vrut să mă rănească”

Mesajul cutremurător al unei fetițe de 9 ani rămasă fără braț, după ce a fost împușcată de armata lui Vladimir Putin: „Sper că nu au vrut să mă rănească”

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 16.03.2022 la 17:25 Actualizat pe 16.03.2022 la 23:44

Mesajul sfâșietor al unei fetițe de 9 ani din Ucraina rămasă fără braț, după ce a fost împușcată de armata lui Vladimir Putin. Cum a fost salvată Sasha din calea soldaților, dar și de ce au fost medicii nevoiți să-i amputeze brațul stâng. Micuța speră că rușii nu au vrut să o rănească nici pe ea, dar nici pe părinții și sora ei.

Mesajul cutremurător al unei fetițe de 9 ani rămasă fără braț, după ce a fost împușcată de armata lui Vladimir Putin

Twitter

Sasha, o fetiță de 9 ani din Ucraina, a rămas fără braț, după ce a fost împușcată de forețele lui Vladimir Putin. Potrivit primelor informații, copila a fost rănită în momentul în care încerca să fugă alături de părinții și sora ei din orașul Hostomel.

Mesajul unei fetițe de 9 ani rămasă fără braț, după ce a fost împușcată de armata lui Vladimir Putin

De pe patul de spital, copila atacată a transmis un mesaj emoționant. Cu sufletul curat, Sasha speră că rușii nu au vrut să o rănească și nici să îi împuște familia. În urma atacului, micuța și-a pierdut conștiința de mai multe ori în cele două zile în care a stat ascunsă.

”Nu știu de ce m-au împușcat rușii. Sper că a fost doar un accident și că nu au vrut de fapt să mă rănească. Am fost împușcată în braț. Am fugit supă sora mea. Mama mea a căzut. Am crezut că este sfârșitul. Dar ea nu era moartă, ci se adăpostea de focurile de armă. După aceea mi-am pierdut conștiința”, a povestit Sasha.

Cum a fost salvată copila

Sasha a fost salvată de voluntari, care au scos-o pe o targă improvizată, moment în care au fluturat un steag alb în fața armatei lui Vladimir Putin. Copila a fost dusă de urgență la spital, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze brațul stâng pentru a-i putea salva viața.

„Această fată a fost adusă la Spitalul Central Irpin cu răni groaznice. Fusese împușcare în timp fugea din Gostomel împreună cu părinții ei. Tatăl ei a fost împușcat mortal. Fata, sora ei și mama ei și-au găsit salvarea într-o pivniță. Ele au stat acolo două zile, timp în care luptele au continuat deasupra lor. A fost rănită grav, și-a pierdut cunoștința și a delirat”, a povestit Dr. Gennadiy Druzenko, medic.

Din fericire, fetița de 9 ani a reușit să fie salvată și a scăpat cu viață. Copila a povestit emoționată toată situația prin care a fost nevoită să treacă din cauza acestui război sângeros. Micuța speră că rușii nu au vrut să o rănească și vrea să creadă că totul a fost doar un accident.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Mesajul cutremurător al unei fetițe de 9 ani rămasă fără braț, după ce a fost împușcată de armata lui Vladimir Putin: „Sper că nu au vrut să mă rănească”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Gabriella Nastas, victima solarului. Soției lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele: „Am folosit o cremă...” / VIDEO
  • Gabriella Nastas, victima solarului
  • Iubitei lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele
Beauty & Lifestyle
Test de inteligență! Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine? Ai la dispoziție 7 secunde / FOTO
  • Redacția SpyNews.ro te provoacă să rezolvi acest test de inteligență
  • Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine?
  • Ai la dispoziție 7 secunde
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt cei trei concurenți eliminați chiar înainte de semifinală. Pleacă acasă după ultimul duel: "Plec cu capul sus..." / VIDEO
  • Trei concurenți din echipa roz, eliminați chiar înainte de semifinală
  • Cine sunt cei care pleacă acasă
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt concurenții din semifinală! Farfuria cui a primit 20 de puncte: "Mi-au dat lacrimile..." / VIDEO
  • Farfuria unui concurent a primit 20 de puncte
  • Cine sunt cei șase finaliști
Showbiz intern
Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa. Actrița a fost cusută la buză: „Problema mea...”
  • Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa
  • Actrița a fost cusută la buză
Horoscop zilnic
Horoscop marți, 14 mai 2024: Balanțele ar putea primi o ofertă de colaborare
  • Horoscopul zilei de marți, 14 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni