Niciun supraviețuitor în urma accidentului aviatic din China. 132 de persoane au murit pe loc în impact
Cel mai grav accident aviatic produs în China a avut loc ieri, după 10 de ani la ultimul impact devastator. Din păcate, în urma prăbușirii aeronavei chineze, 132 de persoane au murit, niciunul dintre pasageri sau personal al echipajului nereușind să se salveze.
- Avionul s-a prăbușit ieri în China
- Nicio persoană nu a supraviețuit impactului
Un avion Boeing 737 s-a prăbușit ieri în China, după o oră de la decolare. Aeronoava nu a mai apărut pe aparatul radar, iar la scurt timp într-o pădure s-a auzit o explozie uriașă. La bordul avionului se aflau 132 de persoane, 123 de pasageri și 9 membrii au echipajului.
Nu s-a înregistrat niciun supraviețuitor în accidentul aviatic din China
Salvatorii au plecat la locul unde s-a produs tragedia, însă din păcate au descoperit epava aeronavei, însă niciunul dintre cei 132 de oameni de la bord nu a reușit să scape cu viața în urma impactului devastator al avionului cu solul.
Aparatul începuse zborul de la Kunming, în provincia Yunnan, și se îndrepta spre Guangzhou în provincia Guangdong. În momentul în care a ajuns la altitudinea de 8000 de metri, aceasta a început să coboare brusc într-o zonă muntoasă, după care s-a făcut nevăzut.
Pe Twitter au apărut filmări imediat de după impact. La contacul cu pământul, aeronava a sărit în aer producându-se o explozie uriașă, iar porțiunea de pădure în care s-a prăbușit a luat foc. Tot pe Twitter au apărut și imagini din momentul în care avionul se prăbușește.
Aeronava era veche de șapte ani
Potrivit informațiilor, aeronava comapaniei aeriene China Eastern Airlines era veche de șapte ani. Acum producătorul american de avioane Boeing a declarat că experții tehnici vor fi pregătiți să asiste la întreaga anchetă pentru a afla care a fost cauza ce a determinat prăbușirea aeronavei de pasageri.
Ultimul accident aviatic soldat cu morți în china a avut loc în anul 2010, atunci când o aeronavă Ambraer E-190 s-a prăbușit din cauza condițiilor de vizibilitate redusă la aterizare. Atunci au murit 44 de persoane.