O femeie care avea 22 de șerpi în bagaje a fost depistată pe un aeroport, după ce a ajuns la destinație. Reptilele au fost capturate
O femeie din Malaezia a reușit să treacă de controlul din aeroport și să ascundă în bagaje 22 de șerpi. Abia după ce a ajuns la destinație, mai exact în India, autoritățile și-au dat seama ce se afla, de fapt, în genți, iar mai apoi au găsit și un cameleon.
- O femeie care avea 22 de șerpi în bagaje a fost depistată pe un aeroport, după ce a ajuns la destinație
- Reptilele au fost capturate
O femeie a reușit să treacă de controale și să ascundă în bagaje 22 de șerpi. Autoritățile au găsit reptilele abia după ce a ajuns pe aeroportul Chennai din India, atunci când au realizat că femeia mai avea și un cameleon în bagaje.
Se pare că ar fi vorba de traficul cu animale exotice, având în vedere că India se află în topul țărilor în care se face contrabandă cu astfel de specii, mai ales în aeroporturi.
Femeia avea 22 de șerpi în bagaje
Femeia a urcat în avion din Kuala Lumpur, Malaezia și a aterizat pe aeroportul Chennai din India. Abia atunci autoritățile au găsit în bagaje reptilele și cameleonul.
Imaginile au devenit virale pe TikTok, iar din videoclipul postat se poate vedea că este vorba despre șerpi de diferite mărimi. Reprezentanții aeroportului au intervenit imediat și au capturat reptilele.
„La examinarea bagajelor, au fost găsiți 22 de șerpi din diferite specii și un cameleon”, au scris reprezentanții aeroportului Chennai din India, pe Twitter.
Femeia ar face parte dintr-o rețea de contrabandă cu animale exotice
După ce imaginile au devenit virale, reprezentanții aeroportului din Chennai, India, nu au spus dacă femeia a fost sau nu reținută, dar se pare că ar fi vorba, din primele informații, despre contrabanda cu animale exotice.
Un studiu din 2020 arată că India se află printre destinațiile preferate de cei care se ocupă cu traficul de animale sălbatice și că, de cele mai multe ori, aeroporturile din această țară sunt văzute ca „locuri sigure”.
Cu toate că guvernul Indiei a promulgat încă din 1972 o lege potrivit căreia este interzis traficul cu animale exotice, numărul cazurilor se mențin ridicate.