Restaurantul unde se vând cei mai scumpli cartofi prăjiți din lume. Cât trebuie să plătești pentru o porție
Cui nu-i plac cartofii prăjiți? Este fără doar și poate una dintre preparatele preferate ale multora dintre noi, însă v-ați gândit cât ar costa cea mai scumpă porție de cartofi din lume? Ei bine, există un restaurant unde cartofii prăjiți au chiar și fulgi de aur.
- Cât costă cea mai scumpă porție de cartofi prăjiți din lume
- Ce conține acest preparat
Cei mai scumpi cartofi prăjiți din lume se vând într-un restaurant din New York, iar pentru o astfel de porție trebuie să scoți o sumă uriașă din buzunar, însă nicăieri nu se mai găsește o așa porție de cartofi în care se găsesc chiar și fulgi de aur.
Aici e restaurantul care vinde cei mai scumpi cartofi prăjiți din lume
Pentru a marca Ziua Internațională a cartofilor prăjiți, restaurantul din New York a decis să ofere clienților săi cea mai scumpă porție de cartofi.
Astfel, prețul unei porții de cartofi în restaurantul faimos ajunge la 200 de dolari, iar clienții primesc cartofii prăjiți de trei ori în grăsime de gâscă, dar asta nu e tot. Aceștia sunt stopiți cu șampanie fină, iar ulterior asezonați cu felii de trufe italienești și fulgi de aur. Clienții susțin că la final gustul cartofilor prăjiți în acest fel e cu totul diferit față de cei obișnuiți, iar ei afirmă că într-adevăr își merită prețul uriaș pe care îl are.
Cum arată bolul în care sunt serviți cartofii prăjiți
Pentru a-și merita prețul de 200 de dolari, pe care trebuie să-i dai pentru o porție destul de mică, trebuie să stiți că și felul în care cartofii prăjiți sunt serviți e unul sepcial.
Aceștia sunt puși într-un bol de cristial, iar anul trecut cartofii prăjiți și întreaga rețetă care i-a făcut faimoși le-a adus o recunoaștere chiar și în cartea recordurilor, pentru prețul uriaș pe care îl au, potrivit observatornews.ro.
Ziua Internațională a cartofilor prăjiți va avea loc săptămâna viitoare, însă deja restaurantul a onorat aproximativ 50 de comenzi pentru cei mai scumpi cartofi prăjiți din lume, iar cererile continuă în bucătăria localului din New York.