Live acum XNS
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Bătaie cu cuțite între clanuril! Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat! Amănunte înfiorătoare!

Bătaie cu cuțite între clanuril! Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat! Amănunte înfiorătoare!

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 07.08.2020 la 23:20 Actualizat pe 08.08.2020 la 00:15

După moartea fulgerătoare a lui Emi Pian, s-a aflat de o altă bătaie cu cuțite între clanuri! Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat! Amănunte înfiorătoare!

Bătaie cu cuțite între clanuril! Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat! Amănunte înfiorătoare!

Arhivă

Marți, lumea interlopă a fost șocată de vestea că Emi Pian, liderul clanului Duduianu, s-a stins din viață în urma unui joc de barbut. Florin Mototolea a murit după ce a fost înjunghiat la picior cu un cuțit.

Bătaie cu cuțite între clanurile din Capitală

Acum, o altă bătaie a cutremurat țara. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, atunci când finul lui Florin Salam aproape că a văzut moartea cu ochii. Bărbatul a fost amenințat cu moartea și înjunghiat de doi indivizi care fac parte din clanul Olteanu.

Potrivit comunicatului autorităților, bătaia cu cuțite dintre clanuri s-a produs pe data de 3 august, la orele 18:00, la Roșiori de Vede, județul Teleorman. Acolo ar fi avut loc o dispută între Vasile Sandocan, Denis Stan, Luis Parolea și Vasile Samir, pe o parte, și Văduvă Costica, pe de altă parte. Acest conflict sângeros ar fi existat din cauza unor discuții mai vechi dintre cele două familii.

„La data de 03.08.2020, ora 18:00, cu aproximație ,în incinta locului Quadry Aquaventura din Municipiul Roșiori de Vede,județul Teleorman,a avut loc un conflict intre numiții Vasile Samir, Vasile Sandocan, Denis Stan și Luis Parolea ,pe de o parte, și Văduvă Costica, pe de altă parte, conflictul dintre aceștia existând pe fondul unor discuții mai vechi care se poarta între familia lui Vasile Samir și familia lui Văduva Costică”, se arată într-un comunicat remis de autorități, potrivit Antena 3.

Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat

În continuare, comunicatul a arătat că disputa între membrii amintiți anterior a izbucnit de la faptul că Vasile Samir l-a amenințat pe Vaduva Costică de repetate ori cu acte de agresiune fizică.

„Conflictul dintre cei menționați mai sus a pornit de la faptul că Vasile Samir l-a amenințat pe Vaduca Costică de mai multe ori cu acte de violență fizică, în sensul în care i-a spus că dacă nu iese din incinta localului îl vă tăia și îl vă arunca afară”, continuă documentul.

În urma schimbului tăios de replici, în ajutorul unuia dintre ei s-au alăturat ați trei indivizi. Aceștia i-au spus lui Vasile Samir să se oprească, dar bărbatul a refuzat acest lucru și a continuat să-l amenințe pe Văduva Costică.

„În urma agresiunilor verbale pe care Vasile Samir le exercita asupra lui Văduva Costica în sprijinul ultimului au intervenit numiții Buse Prințișor, Buse Andrei și Marius Ciocan, în sensul în care aceștia i-au solicitat lui Vasile Samir să înceteze actele de agresiune verbală, solicitare pe care Vasile Samir a refuzat-o, motiv pentru care a continuat cu actele de amenințare fizica asupra lui Văduva Costică”, se arată în continuarea comunicatului.

Detalii înfiorătoare!

În continuare, se prezintă în comunicat faptul că Văduva Costică s-a apropiat de Vasile Samir, fără să dețină niciun obiect contondent, dar în acel moment, cel din urmă a scos un cuțit. Atunci, de teamă, Văduva Costică i-a dat cu pumnul în spate lui Vasile Samir, iar acesta din urmă l-a tăiat cu cuțitul.

„Din cauza comportamentului agresiv ce era exercitat asupra să Văduva Costică, fiind speriat și dorind să se încheie acest comportament, s-a dus către Vasile Samir, fară a avea asupra să nici un obiect contondent,moment în care Vasile Samir a ridicat un cuțit pe care îl avea la el și de frica Văduva Costică l-a lovit cu pumnul pe Vasile Samir ,acesta taindu-l cu cuțitul pe Văduvă Costică”, informează documentul trimis de oamenii legii.

Documentul transmis de autorități informează că în timp ce cei doi protagoniști se certau, în peisaj a apărut Denis Stan, în spatele lui Văduva Costică, iar acesta l-a tăiat și el cu un cuțit, deși între ei nu existase nicio dispută anterioară. Ba din contră, aceștia ar fi avut o relație bună. În urma scenelor de violență, oamenii au sunat la Poliție.

„Arătam că în timpul conflictului dintre Vasile Samir și Văduva Costică în spatele lui Văduva Costică a apărut numitul Denis Stan care la rândul lui l-a tăiat pe Văduva Costică cu un cuțit, fară ca anterior între Denis Stan și Vaduva Costică să existe vrun conflict, ba chiar se poate spune că aceștia se aflau în relații bune! După conflict persoanele care se aflau în incinta localului au apelat numărul unic de urgență 112”, prezintă documentul menționat.

În urma conflictului în care a fost implicat, Văduva Costică a suferit mai multe răni făcute cu cuțitul. Cu toate astea, Văduva Costică a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost pus sub măsură controlului judiciar timp de 60 de zile. În acest timp, agresorii lui nu au fost însă reținuți de polițiști, aflându-se în continuare în libertate.

„Arătam că desi în urma conflictului arătat mai sus Văduva Costică a a suferit mai multe leziuni ce i-au fost provocate prin tăierea cu cuțitul, leziuni ce i-au fost produse de către numiții Vasile Samir și Denis Stan, fiindu-i pusa în pericol viață, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost pus sub măsură controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, în timp ce agresorii sai nu au fost reținuți și se află în stare de libertate, Poliția Municipiului Roșiori de Vede neluand nici o măsură față de agresori”, se continuă comunicatul.

Astfel, potrivit informațiilor din comunicat, li se solicită oamenilor legii să ia măsuri împotriva celor doi bărbați implicați în incident, Denis Stan și Vasile Samir. Potrivit informațiilor din documentul amintit anterior, cei care l-au atacat pe Văduva Costică sunt membrii unui grup infracțional de nivel European.

„Solicităm organelor de urmărire penală să ia măsurile legale împotrivă lui Denis Stan și Vasile Samir pentru că în localitatea noastră să nu existe o situație similară cu cea care a avut loc în urmă cu câteva zile în București, întrucât agresorii lui Văduva Costică fac parte dintr-un grup infracțional de nivel European, în sensul în care Vasile Samir face parte din clanul Olteanu,zis Gardian,iar Denis Stan face parte din clanul Iosif Emil, zis Barică.”, se mai arată în document.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Bătaie cu cuțite între clanuril! Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat! Amănunte înfiorătoare!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop
Răsare Soarele pe strada lor. Zodia care va fi din nou fericită în luna mai 2024
  • O zodie va simți fericirea adevărată
  • Cu ce surprize vine luna mai
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Ce concurent a luat 14 puncte în această seară. Jurații au crezut că este vorba despre un cuțit de aur / VIDEO
  • Concurentul care a luat 14 puncte în ediția din această seară
  • Cine a trecut mai departe
Showbiz intern
Ultima dorință a nepoțelului lui Tzancă Uraganu a fost împlinită! Unde a fost dus Lucas, după ce a murit: ”Cum povestea el” / FOTO
  • Unde a fost dus nepotul lui Tzancă Uraganu după ce a murit
  • Familia i-a împlinit ultima dorință pe care a mai avut-o
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Adrian Minune s-a operat și și-a micșorat stomacul! Câte kilograme a slăbit și cât de grea a fost intervenția: ”Mă simt...” / VIDEO
  • Adrian Minune trece printr-o transformare spectaculoasă
  • Și-a propus să slăbească aprope 20 de kilograme
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Cum au sărbătorit Gabriela Cristea și Tavi Clonda aniversarea a nouă ani de căsătorie. Unde a dus-o soțul pe prezentatoarea TV: "Eu aș zice..." / VIDEO
  • Gabriela Cristea și Tavi Clonda, escapadă romantică în Veneția
  • Artistul și-a dus soția în locul în care a cerut-o în căsătorie
Showbiz intern
Cum a reacționat Tzancă Uraganu, după ce nepotul său a prevestit ziua în care va muri. Manelistul este copleșit de durere: ”Niciodată nu s-a pomenit...” / FOTO
  • Reacția lui Tzancă Uraganu, după ce nepotul lui și-a prevestit moartea
  • Manelistul a suferit un șoc puternic
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
recomandare pe antena3.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
recomandare pe playtech.ro
Răsturnare de situație cu Charles. Ce se întâmplă chiar ACUM cu regele bolnav, nimeni nu se aștepta
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutor de stat de 2,25 miliarde lei pentru români. Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ei sunt românii care pot ieși la pensie cu 10 sau chiar 20 de ani mai devreme!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!