Live acum
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Ce spune Adrian Cuculis, avocatul care îl reprezintă pe ÎPS Teodosie, despre acuzațiile de cumpărare de influență: ”Nu are cum”

Ce spune Adrian Cuculis, avocatul care îl reprezintă pe ÎPS Teodosie, despre acuzațiile de cumpărare de influență: ”Nu are cum”

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 05.12.2023 la 18:01 Actualizat pe 05.12.2023 la 18:01

ÎPS Teodosie este cercetat pentru cumpărare de influență, iar avocatul Adrian Cuculis este cel care îl apără în acest caz. Din punctul său de vedere, Arhiepiscopul Tomisului nu ar avea de ce să își facă griji despre ceea ce urmează, în urma verificărilor DNA.

ÎPS Teodosie nu ar avea de ce să își facă griji.

Facebook

Arhiepiscopul Tomisului este implicat într-un incident fără precedent, după ce s-a spus că i-ar fi promis suma de 160.000 lei unui om de afaceri, pentru reabilitarea unor clădiri.

Cazul a ajuns în atenția autorităților, iar DNA a început să facă verificări în acest sens. Astfel, ÎPS Teodosie este urmărit penal pentru cumpărare de influență.

Ce spune Adrian Cuculis, avocatul care îl reprezintă pe ÎPS Teodosie, despre acuzațiile de cumpărare de influență

Adrian Cuculis îl reprezintă pe ÎPS Teodosie și îl apără în acest sens, spunând că nu are niciun motiv să își facă griji. Avocatul a spus că sunt șanse foarte mici ca acest caz să ajungă în instanță, din cauza modului în care au fost obținute probele, despre care a spus că este de-a dreptul îndoielnic.

Din acest motiv, Adrian Cuculis nu crede că acest caz va ajunge să fie urmărit penal, având în vedere legile și principiile juridice.

Mai mult, nu ar fi nici vorba despre fapte de corupție și nici complicitate la fapte de corupție, având în vedere materialul video pus la dispoziție instanței, pentru a analiza acest caz.

”Cazul mediatizat în ceea ce-l priveşte pe IPS Teodosie din punctul de vedere al avocatului care îl apără nu are cum să ajungă niciodată în instanţă. Şi asta pentru că acolo discutăm despre nişte probe care au fost obţinute în mod îndoielnic, prin provocări mai degrabă, sau cum se spune în termeni juridici prin neloialitatea administrării probelor.

Acest lucru duce în cele din urmă la imposibilitatea urmării penale a unei persoane. Pe de altă parte, dacă ne uităm la materialul pus la dispoziţie cu privire la pretinsa complicitate la cumpărare de influenţă, acest lucru poate fi constatat că nu se încadrează la infracţiuni de corupţie, de complicitate la infracţiuni de corupţie”, a declarat Adrian Cuculis, conform observatornews.ro

Ce declarații a făcut ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie a reacționat în acest caz și s-a apărat, spunând că nu știe despre ce este vorba și că nu există probe împotriva lui. De asemenea, a spus că nu a început nicio urmărire, iar DNA face verificări, în urma cărora speră să nu existe probleme în acest caz.

”Nu e nicio urmărire. Se fac niște verificări. Nu există probe, nu e nicio urmărire. Eu nu știu de așa ceva. Nu umblu cu supoziții, nu mă interesează ce este. Eu sper că nu este nicio problemă”, a declarat ÎPS Teodosie, la antena3.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Ce spune Adrian Cuculis, avocatul care îl reprezintă pe ÎPS Teodosie, despre acuzațiile de cumpărare de influență: ”Nu are cum”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Gabriella Nastas, victima solarului. Soției lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele: „Am folosit o cremă...” / VIDEO
  • Gabriella Nastas, victima solarului
  • Iubitei lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele
Beauty & Lifestyle
Test de inteligență! Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine? Ai la dispoziție 7 secunde / FOTO
  • Redacția SpyNews.ro te provoacă să rezolvi acest test de inteligență
  • Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine?
  • Ai la dispoziție 7 secunde
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt cei trei concurenți eliminați chiar înainte de semifinală. Pleacă acasă după ultimul duel: "Plec cu capul sus..." / VIDEO
  • Trei concurenți din echipa roz, eliminați chiar înainte de semifinală
  • Cine sunt cei care pleacă acasă
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt concurenții din semifinală! Farfuria cui a primit 20 de puncte: "Mi-au dat lacrimile..." / VIDEO
  • Farfuria unui concurent a primit 20 de puncte
  • Cine sunt cei șase finaliști
Showbiz intern
Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa. Actrița a fost cusută la buză: „Problema mea...”
  • Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa
  • Actrița a fost cusută la buză
Horoscop zilnic
Horoscop marți, 14 mai 2024: Balanțele ar putea primi o ofertă de colaborare
  • Horoscopul zilei de marți, 14 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni