Cum poți câștiga un salariu de 6000 de euro pe lună, fără să ai nevoie de facultate sau experiență. Pentru acest job pot aplica chiar şi copiii mai mari de cinci ani
Cum poți câștiga un salariu de 6000 de euro pe lună, fără să ai nevoie de facultate sau experiență. Pentru acest job pot aplica chiar şi copiii mai mari de cinci ani. Nu, nu este o glumă, ci așa arată oferta unei companii unde angajatul va trebui să deguste dulciuri, iar apoi să încerce diferite produse şi să-şi dea cu părerea.
- Cum poți câștiga un salariu de 6000 de euro pe lună
- Nu ai nevoie de facultate sau experiență
- Pentru acest job pot aplica chiar şi copiii mai mari de cinci ani
6000 de euro pe lună, fără să ai nevoie de facultate sau experiență. O companie canadiană face angajări, pentru salarii care, în România se plătesc pentru funcțiile de conducere. Pentru acest job pot aplica până şi copiii mai mari de cinci ani.
Cum poți câștiga un salariu de 6000 de euro pe lună
Așadar, poți câștiga un salariu de 6000 de euro pe lună, fără să ai nevoie de facultate sau experiență. Anagajatorul anunță însă că volumul de muncă este unul uriaş. Degustătorul trebuie să încerce în jur de 3.500 de produse pe lună, unele ieşite din comun – de exemplu, suc cu aromă de bacon.
Pe lângă salarii, compania oferă şi servicii stomatologice gratuite pentru angajaţi. Până în prezent, mai bine de 6.500 de oameni au aplicat pentru această slujbă, iar câştigătorul postului va fi anunţat pe 31 august, scrie romaniatv.net.
În România, astfel de salarii se plătesc pentru funcțiile de conducere. Potrivit aceleiași surse menționate anterior, conducerea NN Pensii, care are în administrare banii a două milioane de români, are un salariu mediu de 6.000 de euro lunar, iar angajaţii de circa 3.000 de euro.
În anul 2021, masa salarială a ajuns la un nivel-record în valoare absolută: 91 de miliarde de euro, în creştere cu aproape 5 miliarde de euro faţă de anul 2020. Ca pondere în PIB, masa salarială din România a fost de 37,9% în 2021, sub nivelul din 2020 (39,5%). În Germania, masa salarială este echivalentul a 53% din PIB. Faţă de acum un deceniu, masa salarială din România s-a dublat, arată datele Eurostat, biroul de statistică al Uniunii Europene.
„Ca să folosesc teoria economică, valoarea adăugată din economie se împarte între capital şi muncă, în funcţie de cât de mare e cererea pentru fiecare din aceste componente. Şi, la noi, întrucât avem mare nevoie de capital, a predominat în ultimele decenii situaţia aceasta în care capitalul a luat o parte mai mare din valoarea adăugată din economie. Dar părerea mea este că situaţia se va schimba în scurtă vreme, deoarece tot vorbim de penurie pe piaţa de muncă, am început să aducem lucrători din străinătate din ce în ce mai mulţi şi există şi nişte nepotriviri în legătură cu structura ofertei şi a cererii de forţă de muncă“, a explicat analistul economic Aurelian Dochia.
Citește și Un gigant din Ungaria vine în România. Vești bune pentru români: se fac angajări pe salarii mari!