Descoperiri uluitoare făcute de judecători în dosarul lui Toni Județ / Detalii exclusive din dosarul „Legendei jocurilor de noroc”
Magistrații de la Tribunalul București care au anulat ordinul de protecție emis pe numele lui Toni Județ, alias „Legenda jocurilor de noroc”, au avut parte de un șoc atunci când au văzut probele depuse la dosar.
- Instanța a rămas mască atunci când a văzut probele din dosarul lui Toni Județ
- Magistrații au descoperit că fosta parteneră a acestuia a avut un comportament discutabil
- Probele analizate de Tribunal au demonstrat că ordinul de protecție a fost emis fără un temei legal
După ce colegii de la instanța de fond au emis un ordin de protecție împotriva lui Toni Județ, magistrații de la Tribunalul București au analizat contestația și, în baza probelor depuse, au decis să anuleze documentul. Reporterii SPYNEWS.ro au aflat detalii exclusive din dosar, iar din documentele oficiale rezultă că judecătorii nici n-au putut așterne pe hârtie ce a scos pe gură fosta parteneră a lui Toni Județ. De altfel, după ce au analizat probele depuse cu ocazia contestației (care a fost admisă – n.r.), magistrații au stabilit că realitatea este cu totul alta decât cea prezentată de femeia care se considera abuzată psihic și fizic.
Ce a stabilit Tribunalul București
Magistrații de la judecătorie au emis ordinul de protecție după ce fosta parteneră a lui Toni Județ, care are cu acesta un băiat de 16 ani, a invocat că „actele de violență fizică, psihică, verbală sunt din ce în ce mai dese și se teme pentru integritatea sa fizică și mentală”. Instanța superioară, care a anulat ordinul de protecție, a descoperit, însă, că femeia nu s-a simțit nicio clipă amenințată de Toni Județ și că toate discuțiile presărate cu expresii obscene dintre cei doi plecau de la faptul că fiul lor avea niște probleme la școală și risca să fie exmatriculat.
„Din probatoriul administrat nu s-a dovedit de către intimată-reclamantă exercitarea unor acte de violență psihologică și verbală de către apelantul-pârât asupra acesteia. (...) Martorul a arătat că intimata nu era speriată, era într-o stare normală, nu i-a spus că i-ar fi fost teamă că apelantul ar putea să îi facă ceva rău ei sau copilului”, se precizează în documentele emise de Tribunalul București.
Limbaj de mahala
În aceleași documente, judecătorii precizează că nu pot reda în acte discuțiile dintre cei doi, în condițiile în care până și reclamanta folosea niște expresii deocheate. Așa că judecătorii au cenzurat mesajele acesteia: „nu se vor reda toate cuvintele față de caracterul extrem de licențios”.
„Din declarația martorului și conversațiile pe WhatsApp prezentate mai sus rezultă că și intimata are un limbaj licențios atunci când se invocă faptul că acțiunile întreprinse de apelant ar fi în contradicție cu interesul superior al copilului. (...) În concluzie, în condițiile în care ambele părți au o abordare similară în purtarea unei conversații, respectiv într-un mod licențios, iar în cauză nu s-a dovedi că apelantul ar apela-o în mod frecvent pe intimată și i-ar adresa cuvinte jignitoare, în timp ce intimata s-ar abține de la o astfel de abordare (...) Tribunalul apreciază că fapta apelantului de a-i adresa cuvinte jignitoare nu reflectă o stare de pericol pentru intimată”, au stabilit magistrații care au admis cererea de anulare a ordinului de protecție emis pe numele lui Toni Județ.