Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Descoperiri uluitoare făcute de judecători în dosarul lui Toni Județ / Detalii exclusive din dosarul „Legendei jocurilor de noroc”

Descoperiri uluitoare făcute de judecători în dosarul lui Toni Județ / Detalii exclusive din dosarul „Legendei jocurilor de noroc”

De Narcis Voica.
Publicat pe 26.08.2024 la 22:49 Actualizat pe 26.08.2024 la 22:49

Magistrații de la Tribunalul București care au anulat ordinul de protecție emis pe numele lui Toni Județ, alias „Legenda jocurilor de noroc”, au avut parte de un șoc atunci când au văzut probele depuse la dosar.

După ce colegii de la instanța de fond au emis un ordin de protecție împotriva lui Toni Județ, magistrații de la Tribunalul București au analizat contestația și, în baza probelor depuse, au decis să anuleze documentul. Reporterii SPYNEWS.ro au aflat detalii exclusive din dosar, iar din documentele oficiale rezultă că judecătorii nici n-au putut așterne pe hârtie ce a scos pe gură fosta parteneră a lui Toni Județ. De altfel, după ce au analizat probele depuse cu ocazia contestației (care a fost admisă – n.r.), magistrații au stabilit că realitatea este cu totul alta decât cea prezentată de femeia care se considera abuzată psihic și fizic.

Ce a stabilit Tribunalul București

Magistrații de la judecătorie au emis ordinul de protecție după ce fosta parteneră a lui Toni Județ, care are cu acesta un băiat de 16 ani, a invocat că „actele de violență fizică, psihică, verbală sunt din ce în ce mai dese și se teme pentru integritatea sa fizică și mentală”. Instanța superioară, care a anulat ordinul de protecție, a descoperit, însă, că femeia nu s-a simțit nicio clipă amenințată de Toni Județ și că toate discuțiile presărate cu expresii obscene dintre cei doi plecau de la faptul că fiul lor avea niște probleme la școală și risca să fie exmatriculat.

„Din probatoriul administrat nu s-a dovedit de către intimată-reclamantă exercitarea unor acte de violență psihologică și verbală de către apelantul-pârât asupra acesteia. (...) Martorul a arătat că intimata nu era speriată, era într-o stare normală, nu i-a spus că i-ar fi fost teamă că apelantul ar putea să îi facă ceva rău ei sau copilului”, se precizează în documentele emise de Tribunalul București.

Limbaj de mahala

În aceleași documente, judecătorii precizează că nu pot reda în acte discuțiile dintre cei doi, în condițiile în care până și reclamanta folosea niște expresii deocheate. Așa că judecătorii au cenzurat mesajele acesteia: „nu se vor reda toate cuvintele față de caracterul extrem de licențios”.
„Din declarația martorului și conversațiile pe WhatsApp prezentate mai sus rezultă că și intimata are un limbaj licențios atunci când se invocă faptul că acțiunile întreprinse de apelant ar fi în contradicție cu interesul superior al copilului. (...) În concluzie, în condițiile în care ambele părți au o abordare similară în purtarea unei conversații, respectiv într-un mod licențios, iar în cauză nu s-a dovedi că apelantul ar apela-o în mod frecvent pe intimată și i-ar adresa cuvinte jignitoare, în timp ce intimata s-ar abține de la o astfel de abordare (...) Tribunalul apreciază că fapta apelantului de a-i adresa cuvinte jignitoare nu reflectă o stare de pericol pentru intimată”, au stabilit magistrații care au admis cererea de anulare a ordinului de protecție emis pe numele lui Toni Județ.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Descoperiri uluitoare făcute de judecători în dosarul lui Toni Județ / Detalii exclusive din dosarul „Legendei jocurilor de noroc”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Larisa Popa, adevărul despre viața personală. Are fosta angajată a lui Pescobar un iubit sau nu: „Toți băieții fugeau de mine crezând că am relație”
  • Larisa Popa a lucrat în opt ani pentru Pescobar
  • Fosta angajată a omului de afaceri, adevărul despre viața personală
Beauty & Lifestyle
Fructul care poate fi folosit ca cel mai bun tratament pentru imunitate. Are puteri vindecătoare pentru organism 
  • Fructul despre care se spune că are puteri vindecătoare pentru organism
  • Poate fi folosit ca cel mai bun tratament pentru imunitate
Emisiuni TV
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
  • Mădălina Pamfile a fost prinsă băută la volan în urmă cu două săptămâni
  • Fosta asistentă TV, noi declarații după ce a fost încătușată
Showbiz intern
Sabrina de la Mireasa, sezonul 5, apariție incendiară la botezul fiului Giovanei și al lui Sese. Cu cine s-a fotografiat fosta parteneră a lui Perneș / FOTO
  • Cum a apărut Sabrina de la Mireasa, sezonul 5, la botezul fiului Giovanei și al lui Sese
  • Cu cine s-a pozat fosta iubită a lui Perneș
Emisiuni TV
Reacția lui Sali Levent, după ce a fost acuzat de parteneră că a bătut-o fără milă: „Nu are niciun semn”. Ce spune actorul despre relația cu familiei Daliei
  • Sali Levent a fost acuzat de iubită că a snopit-o în bătaie
  • Cum se apără actorul
Stiri interne
Spectacol pe litoralul românesc. Valuri fosforescente, surprinse în Constanța. Cum explică specialiștii fenomenul / VIDEO
  • Fenomenul bioluminiscenței, surprins în Constanța
  • Ce sunt, de fapt, valurile fosforescente
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Reacția polițiștilor sibieni, acuzați că au transformat șoferii în "scuturi umane" pentru oprirea elveţianului hoţ de maşini, drogat şi fără permis 
recomandare pe as.ro
Diana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro
Romania TV
Trei zile libere de la serviciu pentru cei care suferă din dragoste după o despărţire!
Romania TV
Big Brother! Lege noua pentru toţi românii, atenţie mare!
recomandare pe antena3.ro
O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară
recomandare pe antena3.ro
Britney Spears șochează din nou și anunță că s-a căsătorit cu ea însăși
recomandare pe antena3.ro
Horoscop Financiar pentru 22 Octombrie 2024. Gemenii pot primi bani, Peştii îşi fac planuri de investiţii
recomandare pe playtech.ro
Cât de mare și frumos este fiul Ilenei Lazariuc. Alexandru este de nerecunoscut acum, la 16 ani
recomandare pe playtech.ro
Monica Anghel a pierdut contracte din cauza greutății, dar nu acesta este adevăratul motiv pentru care a slăbit
recomandare pe redactia.ro
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
recomandare pe redactia.ro
Cine este românca căreia Messi i-a lăsat pe mână milioane de euro
recomandare pe Ciao.ro
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
recomandare pe shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
recomandare pe bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul
recomandare pe bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
recomandare pe dailybusiness.ro
DECIZIE OFICIALĂ! Se calculează DIFERIT salariul minim pe economie!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă MERSUL TRENURILOR CFR! Anunțul oficial
recomandare pe Jurnalul.ro
Castelul ascuns sub o perdea de hârtie, la Bușteni. Cum a protejat Miliția comunistă un monument istoric unic în lume
recomandare pe a1.ro
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”