Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Directoarea spitalului din Urziceni a fost suspendată din funcție! Decizia a fost luată de primarul orașului, Constantin Sava: ”Se întâmplă lucruri care...”

Directoarea spitalului din Urziceni a fost suspendată din funcție! Decizia a fost luată de primarul orașului, Constantin Sava: ”Se întâmplă lucruri care...”

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 02.08.2023 la 12:13 Actualizat pe 02.08.2023 la 12:25

Au fost luate primele măsuri în cazul spitalului din Urziceni! Directoarea unității medicale a fost suspendată din funcție, după ce o femeie a născut întinsă pe troutar, din cauză că nu a fost primită de către medici. Decizia a fost luată de primarul orașului, Constantin Sava.

Motivul surprinzător pentru care a fost suspendată directoarea spitalului.

Antena 3 CNN

La doar două zile de la cazul șocant în care o femeie a născut în fața spitalului din Urziceni, au fost luate primele măsuri în acest sens. Primarul orașului a suspendat-o din funcție pe directoarea spitalului, deși încă nu a primit niciun raport în urma unei anchete. Constantin Sava și-a motivat decizia pe care a luat-o în privina Danielei Ianuș.

Directoarea spitalului din Urziceni a fost suspendată din funcție

Daniela Ianuș a fost suspendată din funcție la două zile după ce femeia de 24 de ani a născut în fața spitalului din Urziceni dintr-un motiv surprinzător.

După ce a luat această decizie, primarul orașului a făcut primele declarații și a explicat că deși femeia s-a declarat complet nevinovată și nu a primit niciun raport din partea anchetatorilor, a considerat că aceasta este alegerea corectă.

Constantin Sava a suspendat-o pe directoarea spitalului în urma reacției publicului și este de părere că, uneori, se întâmplă lucruri care nu ar trebui să se întâmple niciodată.

Decizia a ajuns în atenția tuturor, inclusiv a ministrului Sănătății. Primarul orașului urmează să se întâlnească cu Alexandru Rafila în curând.

”Din păcate se întâmplă lucruri care n-ar trebui să se întâmple niciodată. A spus că dumneaei și-a făcut treaba, că nu ar fi nicio problemă. În schimb, față de reacția publicului, față de reacția dvs., a presei, astăzi am luat hotărârea de suspendare din funcție a doamnei manager.

A fost informată Direcția de Sănătate Publică și prima informare pe care am făcut-o a fost către dl. ministru Rafil, cu care am și vorbit la telefon, iar la ora 16:00 astăzi o să am o întâlnire cu dumnealui, pentru a discuta actul medical, nu administrativ, din spitalele noastre

Pentru că de multe ori se face această asociere între actul administrativ și actul medical. Să știți că noi, primăria, Consiliul Local, hotărârile pe care le-am luat, prin proiectele pe care le aduce în Spitalul Municipal Urziceni, vedeți și dvs. câte investiții se fac și cum arată acest spital. Am zis să nu mai aștept.

Încă nu am primit rapoartele, pentru că nu sunt definitivate, dar în urma reacției pe care o are și publicul, dvs. presa și anchetele care se fac, ca am înțeles că sunt și niște anchete penale, m-a determinat ca să iau această măsură pentru suspendarea managerului. Cu medicul care este de gardă nu am reușit să vorbesc, pentru că nu este aici.", a declarat Constantin Sava, la Antena 3 CNN.

Ce declarații a făcut primarul despre tânără

Constantin Sava a surprins pe toată lumea luni, când a vorbit despre tânăra care a născut în fața spitalului. După o mulțime de reacții, a venit și cea a primarului.

Primarul o cunoștea pe pacientă și a declarat că este de etnie rromă și are dizbilități. Mai mult, acesta a spus că ea ”nu știa de capul ei”, însă nu acestea sunt detaliile care contează.

”Este o chestiune, Doamne ferește, regretabilă, că s-a întâmplat așa ceva. Rămâne să văd ce înseamnă ancheta internă făcută de oamenii domnului ministru și atunci vedem ce dispunem. Aștept un rezultat al anchetei, după care cu mare drag vă spun despre ce e vorba. Dacă este de vină Ministerul?

Spitalul din Urziceni are Secție de Ginecologie fără doctori. Din ce știu eu, până să aflu și să văd ancheta, știu că femeia are un handicap, mă rog, Doamne ferește. Este surdomută sau ceva de genul ăsta, dar asta contează mai puțin, sau că este de etnie rromă”, a declarat Constantin Sava, conform Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Directoarea spitalului din Urziceni a fost suspendată din funcție! Decizia a fost luată de primarul orașului, Constantin Sava: ”Se întâmplă lucruri care...”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Retete
Rețetă de supă italiană cu paste. Preparatul care nu te va ține prea mult timp în bucătărie
  • Rețetă de supă italiană cu paste
  • De ce ingrediente ai nevoie
  • Care este modul de preparare
Showbiz intern
Mesajul emoționant transmis de Mihai Dragomir, după ce a câștigat sezonul 13 la Chefi la cuțite! Concurentul a visat la acest moment: ”Mi se părea atât de...” / FOTO
  • Mihai Dragomir își vede visul împlinit
  • Câștigătorul Chefi la cuțite a trăit cele mai frumoase momente
Stiri interne
Orașul din România care s-a calificat pentru titlul de Capitală Verde Europeană. Nu este primul an în care este selectat
  • Ce oraș din țara noastră s-a calificat pentru titlul de Capitală Verde Europeană
  • Este al doilea an în care este selectat
Showbiz intern
Soția lui Gabi Stângău, în lacrimi la mormântul violonistului. Diana Berințan a transmis un mesaj sfâșietor: ”Am jurat...” / FOTO
  • Soția lui Gabi Stângău este copleșită de durere
  • Cât de dificil îi este să treacă prin suferința provocată de pierderea soțului ei
Stiri interne
Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Antonia Dragomir are 11 ani
Paparazzi
Imagini exclusive de la parastasul de trei luni a Mioarei Roman! Oana Roman a organizat totul singură, fără ajutorul nimănui! / PAPARAZZI
  • Oana Roman a organizat parastasul de trei luni a Mioarei Roman
  • Vedeta a trecut prin momente grele
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
recomandare pe as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se modernizează
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
recomandare pe antena3.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
ALERTĂ MONDIALĂ! OMS interzice alimentele care conțin sare!
recomandare pe dailybusiness.ro
Audi, Volkswagen, Renault sau Mercedes vândute de ANAF cu 200 de euro! Iată OFERTA
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor