Doi tineri din Oradea au ajutat la prinderea lui Boné Ferenc, ucigaşul tinerei din Cluj. Cum i-au răsplătit oamenii legii
Doi tineri orădeni i-au ajutat pe oamenii legii să îl prindă pe Bone Ferenc, ucigașul tinerei din Cluj. Bineînțeles, cei doi, o femeie în vârstă de 30 ani şi un tânăr de 23 ani, nu au rămas nerăsplătiți. Cei doi tineri au urmărit știrile și au oferit informații foarte importante anchetatorilor.
- Cei doi tineri au primit plachete de onoare
- Au dat dovadă de spirit civic
- Ce informații le-au dat polițiștilor
Beata Molnar, tânăra din Cluj, a fost găsită fără viață în spatele unei bezinării din Bihor. La un moment dat, criminalul, chiar partenerul de viață al acesteia, Bone Ferenc, a fost văzut într-un supermarket.
Doi tineri din Oradea au ajutat la prinderea lui Boné Ferenc
Femeia în vârstă de 30 de ani care l-a văzut pe criminal nu a stat prea mult pe gânduri și, direct din supermarket, a pus mâna pe telefon și a apelat numărul unic de urgență 112, alertându-i pe oamenii legii.
Aceasta a oferit detalii asupra semnalmentelor suspectului și hainelor cu care era îmbrăcat, în timp ce orădeanul a sesizat prin apel la 112 că a văzut autoturismul căutat, potrivit Antena3.ro. Cei doi nu au dorit să li se dezvăluie identitatea.
Cu toate acestea, au oferit informații foarte importante și prețioase oamenilor legii, care au dus la prinderea lui Bone Ferenc, criminalul tinerei dispărute din Cluj. Cei doi au dat dovadă de spirit civic.
Cei doi tineri au primit plachete de onoare
Informațiile de interes operativ primite de la cetățeni au fost utile pentru depistarea cu celeritate a bărbatului și continuarea activităților de cercetare penală, potrivit unui comunicat emis de oamenii legii.
Femeia și bărbatul au fost invitați astăzi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor. Amândoi au primit din partea IPJ Cluj și IPJ Bihor plachete de onoare, în semn de apreciere și respect.
”Relația dintre poliție și societate este indispensabilă și reprezintă un element cheie într-o situație critică. În activitățile desfășurate, poliția nu este responsabilă doar în fața statului, ci și a societății, iar eficacitatea acesteia depinde în mare măsură de susținerea celei din urmă. De multe ori întâlnim evenimente, situații, misiuni sau cazuri dificile în care orice informație suplimentară poate să aibă o valoare de neimaginat. În ultimele zile ne-am confruntat cu un caz dificil, în care informațiile primite de la cetăţenii din Oradea au fost un real ajutor", se mai arată în comunicat.