Live acum Stirile Antena Stars
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, a început să râdă în sala de judecată! Tânăra care și-a ucis prietena cea mai bună nu ar fi deloc afectată

Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, a început să râdă în sala de judecată! Tânăra care și-a ucis prietena cea mai bună nu ar fi deloc afectată

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 29.01.2024 la 13:55 Actualizat pe 29.01.2024 la 13:55

Într-o scenă șocantă care a zguduit sala de judecată a Tribunalului Constanța, Loredana Atănăsoaie, tânăra care a ucis-o pe prietena ei cea mai bună, a stârnit controverse prin reacția ei aparent insensibilă. În timpul unei ședințe de judecată recente, aceasta a fost surprinsă râzând, aparent nepăsătoare față de gravitatea faptelor.

Loredana Atănăsoaie a început să râdă în sala de judecată

Facebook

Loredana Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis prietena cea mai bună, Alina, a provocat un șoc în sala de judecată a Tribunalului Constanța.

Criminala din Mangalia a început să râdă în sala de judecată

În timpul ședinței de judecată de ieri, tânăra a început să râdă în mod aparent insensibil și fără a părea afectată de gravitatea acuzațiilor care i se aduc.

Magistrații au decis menținerea arestării preventive pentru Loredana Atănăsoaie, stabilind că măsura este legală și temeinică în cazul infracțiunilor de omor, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare frauduloase, operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar și acces ilegal la un sistem informatic.

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C. pen., furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. b C.pen., efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, prev. de art. 250 C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (2 acte materiale), operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar, prev. de art. 2501 C.pen., şi acces ilegal la un sistem informatic, prev. de art. 360 C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (3 acte materiale), toate cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen. Menţine măsura arestării preventive luate faţă de inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela, urmând ca aceasta să fie verificată din nou cel târziu la data de 06.02.2024. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatei, prin apărător, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu”, se arată în documentul magistraților, potrivit Ediția de Sud.

Ce a spus avocatul familiei victimei

Avocatul familiei victimei a făcut declarații șocante cu privire la comportamentul Loredanei Anăstăsoaie din sala de judecată. Potrivit acestuia, tânăra părea să nu fie afectată de ceea ce se întâmpla în jurul ei și chiar a început să râdă atunci când a fost apropiată de avocatul desemnat din oficiu.

„Loredana a fost adusă în sala de judecată de către o domnișoară polițist și părea că nu este afectată de nimic din ceea ce se întâmpla în jurul său. Avocatul desemnat din oficiu s-a apropiat de ea și i-a șoptit câteva cuvinte, moment în care Loredana a început să râdă. Aceasta și-a păstrat buna dispoziție până în momentul în care în sală a intrat judecătorul de drepturi și libertăți. În timp ce procuroarea a solicitat menținerea arestului preventiv față de autoarea omorului, avocatul său a încercat, fără temei și fără argumente, să solicite modificarea măsurii din arest preventiv în arest la domiciliu, arătând că în viitor va solicita chiar și controlul judiciar. În același timp, colțurile gurii Loredanei au căzut și consternarea a înlocuit veselia de pe fața sa. Ai fi putut crede că nu înțelege nimic din ceea ce se întâmpla atunci. Probabil, chiar a crezut că va primi arest la domiciliu și se va întoarce acasă, nicidecum în penitenciar", a declarat avocatul Florin Răican, potrivit sursei citate mai sus.

Avocatul familiei fetei ucise își menține decizia de a solicita magistraților să schimbe încadrarea juridică a faptei din omor în omor calificat, având suficiente probe în acest sens.

În perioada următoare, magistrații vor verifica legalitatea rechizitoriului, iar primul termen de judecată pe fond va fi stabilit după această verificare.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, a început să râdă în sala de judecată! Tânăra care și-a ucis prietena cea mai bună nu ar fi deloc afectată
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Actualitate
Româncă din Italia, apel disperat! Autoritățile i-au luat bebelușul de 7 luni: “Caut avocat”
  • Româncă din Italia, apel disperat!
  • Autoritățile i-au luat bebelușul de 7 luni
Emisiuni TV
Star Matinal. Cum a decis Xonia să rămână în România. Cântăreața a lăsat Australia pentru meleagurile românești: „Am venit de la 19 ani” / VIDEO
  • Cum a decis Xonia să rămână în România
  • Cântăreața a părăsit Australia la 19 ani
Stiri interne
Cine sunt cei trei tineri morți în accidentul din Vaslui. Ionela și George urmau să se căsătorească
  • Cine sunt cei trei tineri morți în accidentul din Vaslui
  • Ionela și George urmau să se căsătorească
Showbiz intern
Andreea Veneciuc, mesaj dureros la trei luni de la moartea tatălui. Vedeta suferă în urma pierderii părintelui: „Nu-mi vine să cred” / FOTO
  • Andreea Veneciuc, mesaj dureros la trei luni de la moartea tatălui
  • Vedeta suferă în urma pierderii părintelui
Emisiuni TV
Star Matinal. Alessia, pregătită să îmbrace rochia de mireasă? Cântăreața, dezvăluiri din viața personală: „Va fi un norocos” / VIDEO
  • Alessia, pregătită să îmbrace rochia de mireasă?
  • Cântăreața, dezvăluiri din viața personală
Emisiuni TV
Star Matinal. Pepe, detalii despre nunta cu Yasmine Pascu. Cum va arăta marele eveniment: „E despre dragostea noastră” / VIDEO
  • Pepe, detalii despre nunta cu Yasmine Pascu
  • Cum va arăta marele eveniment
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
A transformat o dubă într-o locuinţă de lux, cu o investiţie de 140.000$. Cu cât vinde acum casa pe roţi
recomandare pe as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Romania TV
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
recomandare pe antena3.ro
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer român pentru plinul la maşină
recomandare pe antena3.ro
Semne care indică o lipsă de Omega-3. Care sunt semnalele transmise de organism și ce afecțiuni se pot dezvolta
recomandare pe antena3.ro
Trucul care te ajută să ai un păr puternic și strălucitor. Ce trebuie să faci înainte de a aplica șampon
recomandare pe playtech.ro
Așa arăta Gabriela Firea în tinerețe. 100% nu o recunoști când dansa din buric
recomandare pe playtech.ro
Nicoleta Luciu, prinsă în fapt după anunțul despre DIVORȚ! A arătat TOT când credea că nu o vede nimeni
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Categoria de români care va primi 10.000 de lei GRATIS!
recomandare pe dailybusiness.ro
Greșeala din trafic care te poate costa 55.000 de euro! Ce trebuie să NU faci!
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat să își ia rămas bun de la ea