Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Mădălina Apostol are din nou probleme cu legea / A luat-o de la capăt

Mădălina Apostol are din nou probleme cu legea / A luat-o de la capăt

De Narcis Voica.
Publicat pe 11.01.2024 la 23:22 Actualizat pe 11.01.2024 la 23:22

La un an după ce a fost condamnată pentru că a condus sub influența alcoolului și a comis un accident, Mădălina Apostol ajunge iarăși în fața magistraților, într-un proces civil, pe care l-a câștigat la instanța de fond.

Procesul dechis în urmă cu doi ani împotriva Mădălinei Apostol și a unei partenere de afaceri de o firmă din Capitală o ia de la capăt, după ce societatea comercială a atacat hotărârea dată de instanța de fond. „Respinge excepția prescripției dreptului material la acțiune invocată de chemata în garanție ca neîntemeiată. Respinge acțiunea ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanție ca rămasă fără obiect. Respinge cererea reclamantei privind cheltuielile de judecată ca neîntemeiată. Admite în parte cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată. Obligă reclamanta să plătească pârâtei suma de 5000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocațial.

Condamnată pentru că a comis un accident în timp ce șofa turmentată

Mădălina Apostol a avut și probleme penale, după ce a comis un accident rutier în timp ce șofa turmentată: a fost condamnată la plata unei amenzi penale de 3.960 lei – sumă care ar putea fi transformată în șase luni de pușcărie. „Condamnă pe inculpata APOSTOL MĂDĂLINA-ELENA la pedeapsa amenzii în cuantum de 3.960 lei (180 zile-amendă x 22 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. În baza art.63 C.p atrage atenţia inculpatei Apostol Mădălina-Elena că, în caz de neexecutare cu rea credinţă a pedepsei amenzii, aceasta se înlocuieşte cu pedeapsa închisorii. În baza art. 274 alin. 1 C. proc. pen. obligă pe inculpata Apostol Mădălina-Elena la plata sumei de 450 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii”, este hotărârea care a rămas definitivă după ce nu a fost atacată de Parchet.
La scurt timp după accidentul comis de Mădălina Apostol, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că Mădălina Apostol conducea autoturismul personal pe Autostrada Soarelui, iar la 70 de kilometri de București, în zona localității Lehliu Gară, a intrat în plin într-un parapet, făcându-l praf.
Procurorii au explicat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că la locul evenimentului rutier s-au deplasat rapid agenții de la Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa și, după cum se procedează în asemenea cazuri, polițiștii au testat-o pe șoferiță cu aparatul etilotest. Și... surpriză! Conform procurorilor, Mădălina Apostol avea o alcoolemie de 0,5 la mie în aerul expirat, adică o alcoolemie de aproximativ 1 la mie în sânge. Conform legii, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge (peste 0,40 g/l alcool pur în aerul expirat) se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani”. În cazul Mădălinei Apostol, judecătorii au stabilit o amendă penală de 3.960 lei.
Potrivit legii, „cuantumul amenzii se stabileşte prin sistemul zilelor-amendă; suma corespunzătoare unei zile-amendă, cuprinsă între 10 lei şi 500 lei, se înmulţeşte cu numărul zilelor-amendă, care este cuprins între 30 de zile şi 400 de zile”.
Cu toate că putea primi o amendă de până la 90.000 de lei (180 de zile X 500 de lei), ca să nu mai umble beată cu mașina, Mădălina Apostol i-a impresionat pe magistrați și a primit aproape de minim. „Cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă se stabileşte ţinând seama şi de obligaţiile legale ale condamnatului faţă de persoanele aflate în întreţinerea sa”, zice legea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Mădălina Apostol are din nou probleme cu legea / A luat-o de la capăt
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații despre noul iubit! Cine e bărbatul care o face să uite de chinul prin care a trecut cu Alex Dobrescu: "Sunt liniștită..." / VIDEO
  • Cristina Cioran, primele declarații despre noul iubit
  • Cine e bărbatul care o face fericită după scandalul cu fostul
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Ce spune o româncă stabilită în India despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan. Cum se înțelege vedeta cu familia actorului: ”Este singura femeie care...” / VIDEO
  • Ce spune o româncă stabilită în India despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan
  • Cum se înțelege vedeta cu familia actorului
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Primele declarații ale Emiliei Ghinescu după zecile de apeluri primite în miez de noapte: "Au fost perioade în care..." / VIDEO
  • Emilia Ghinescu, terorizată în miez de noapte
  • Artista cere ajutorul poliției
  • Cine e persoana care o hărțuiește
Stiri interne
Fiii vrăjitoarei Sidonia, suspectați că ar fi comis crima din Padina, au fost eliberați. Frații care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, plasați în arest la domiciliu
  • Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost plasați în arest la domiciliu
  • Curtea de Apel Ploiești a acceptat cererea de schimbare a măsurii arestului preventiv
Stiri interne
Daniel Onoriu a divorțat de soția lui, Isabela! Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare să fi ajuns la final / FOTO
  • Daniel Onoriu și Isabela au divorțat
  • Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare să fi ajuns la final
Stiri interne
Mama Monicăi din Timiș, distrusă de durere după ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai îngrozitoare veste: ”Vreau să fie şi el la trei metri, cum este fata mea”
  • Monica a murit într-un accident cumplit
  • Mama ei nu îl cunoștea pe băiatul cu care s-a aflat în mașină
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur autovehiculul: "Dacă nu e bună, o fac eu să nu fie bună"
recomandare pe as.ro
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni