Live acum XNS
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Mămica bolnavă de cancer căreia soțul i-a furat banii de tratament, lăsată fără copii / Judecătorii i-au luat băieții, bărbatul a umplut-o de vânătăi

Mămica bolnavă de cancer căreia soțul i-a furat banii de tratament, lăsată fără copii / Judecătorii i-au luat băieții, bărbatul a umplut-o de vânătăi

De Narcis Voica.
Publicat pe 16.05.2022 la 23:31 Actualizat pe 16.05.2022 la 23:31

Tânăra condamnată la moarte de soț, care i-a furat banii donați de mii de români pentru efectuarea unui transplant de măduvă, a mai primit o lovitură: instanța a stabilit, definitiv, ca bărbatul să aibă grijă de copii.

Ramona Ghineț, tânăra diagnosticată cu leucemie și jefuită de propriul soț, care i-a furat banii de tratament donați de mii de români (ulterior, hoțul i-a returnat - n.r.), a primit lovitura de grație din partea judecătorilor. Tânăra solicitase să ia copiii în Franța, acolo unde ea încă mai urmeză un tratament, însă, recent, magistrații au respins, definitiv, cererea, stabilind domiciliul minorilor la tată.
„Admite în parte acţiunea formulată de reclamanta Ghineţ Ramona, în contradictoriu cu pârâtul Ghineţ Ciprian. Admite în parte cererea reconvenţională formulată de către pârât. Dispune desfacerea căsătoriei părţilor înregistrată în Registrul Stării civile al Primăriei mun. Oneşti jud. Bacău, sub nr. X/22.08.2009, prin acordul părților. Reclamanta revine la numele avut anterior căsătoriei, respectiv... . Dispune ca exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la minorii X şi Y să fie realizată în comun de către ambii părinți. Stabileşte locuința minorilor la locuința pârâtului. Obligă reclamanta la plata sumei de 150 lei (pentru perioada 30.01.2017 – 31.01.2017), de 170 lei (pentru perioada 01.01.2018 – 31.12.2018) şi 190 lei (pentru perioada de după 01.01.2019), către pârât, reprezentând obligaţia de întreţinere în favoarea minorului X, până la majoratul minorului. Obligă reclamanta la plata sumei de 150 lei (pentru perioada 30.01.2017 – 31.01.2017), de 170 lei (pentru perioada 01.01.2018 – 31.12.2018) şi 190 lei (pentru perioada de după 01.01.2019), către pârât, reprezentând obligaţia de întreţinere în favoarea minorului Y, până la majoratul minorului”, este decizia rămasă definitivă.
Înainte ca hotărârea de mai sus să rămână definitivă, Ramona Ghineț a încasat o bătaie soră cu moartea de la soțul care a încercat să o bage în pământ, furându-i banii pentru transplantul de măduvă. „Mă simt din nou datoare să vă țin la curent cu se întâmplă în viața mea, pentru că dacă mai sunt acum în viață este datorită multora dintre dumneavoastră care m-ați susținut moral sau material și pentru asta vă mulțumesc. Singura mea vină și vina dumneavoastră este faptul că eu încă mai sunt în viață după lupta cu leucemia... Cel puțin așa consideră fostul meu soț, și anume Ciprian Ghineț, care ieri, după ce am petrecut câteva ore la o pizzerie împreună cu baiatul meu cel mare, în momentul când l-am condus acasă la domiciliul tatălui, pentru că legea așa a hotărât, Ciprian m-a tras în apartament și m-a bătut, mi-a dat cu pumnii și cu picioare chiar de față cu copilul. Ba mai mult, îi spunea copilului să aducă cuțitul, că el o să mă taie. Urmele le puteți vedea și dumneavoastră. Cu greu am reușit să scap din mâinile lui. Am în minte doar fața speriată a băiatului, care își implora tatăl să nu mă omoare. (...) Instanța a hotărât ca domiciliul să fie la tată, dat fiind faptul că eu trebuie să stau în Franța, deoarece sunt încă sub supraveghere medicală. Am solicitat în instanță ca domiciliul copiilor să fie cu mine in Franța, însă dânșii au decis să stabilească domiciliul la tată deoarece sunt în mediul lor... Exact așa au specificat în acte”, a fost mesajul Ramonei, înainte ca hotărârea dată în procesul pentru custodia copiilor să rămână definitivă.
Ramona Ghineţ a decis să pună punct mariajului cu Ciprian Ghineţ (foto jos), cu care are doi copii, după ce acesta i-a furat banii donaţi de mii de oameni într-un cont bancar, destinaţi intervenţiei chirurgicale din Franţa. Ulterior, Ciprian Ghineţ i-a returnat banii. La finele anului 2016, SPYNEWS a dezvăluit, în exclusivitate, că în timp ce soţia lui se afla pe masa de operaţie, "soţul grijuliu" agăţa puştoaice şi susţinea că este divorţat, în speranţa că va ajunge în patul "trufandalelor".

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Mămica bolnavă de cancer căreia soțul i-a furat banii de tratament, lăsată fără copii / Judecătorii i-au luat băieții, bărbatul a umplut-o de vânătăi
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
De ce nu participă România la Eurovision 2024. Care sunt marii favoriți. Concursul a început la Malmo de pe 7 mai
  • De ce nu participă România la Eurovision 2024
  • Care sunt marii favoriți
  • Concursul a început la Malmo de pe 7 mai
Showbiz intern
Cine au fost marile iubiri ale lui Florin Piersic. Actorul a fost căsătorit de trei ori
  • Cine au fost marile iubiri ale lui Florin Piersic
  • Actorul a fost căsătorit de trei ori
Horoscop
Trei zodii născute pentru celebritate. Acești nativi știu cum să se facă remarcați
  • Trei zodii născute pentru celebritate
  • Acești nativi știu cum să se facă remarcați
Emisiuni TV
Acces Direct. Cum se apără Eugen, bărbatul acuzat de Denisa că a răpit-o. Ce spune despre episodul în care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a căutat”
  • Cum se apără Eugen, bărbatul acuzat de Denisa că a răpit-o
  • Ce spune despre episodul în care i-ar fi terorizat familia fetei:
Retete
Prăjitură Durerea. Reteță specială cu nucă și ness
  • Prăjitura Durerea este delicioasă
  • Cum se poate prepara
Emisiuni TV
Acces Direct. Denisa, ademenită de un bărbat în mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici în prezent nu îi dă pace: „La prima întâlnire...”
  • Denisa, ademenită de un bărbat în mediul online, prin metoda Loverboy
  • S-au cunoscut acum trei ani și nici în prezent nu îi dă pace
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Florin Piersic, în stare gravă. Medicii i-au scos stimulatorul cardiac şi proteza de la genunchi: actorul avea septicemie
recomandare pe as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
recomandare pe antena3.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Ieftinire majoră a gazelor în aprilie! Cât au plătit românii luna trecută?
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! În acest loc poți duce sticle la reciclare și primești DUBLU bani față de alte marketuri
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner