Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Mihai Csillag, fost concurent la Chefi la Cuţite, dispărut de trei luni! Mama tânărului, apel disperat pe Internet. „Brusc, a început să blocheze pe toată lumea”

Mihai Csillag, fost concurent la Chefi la Cuţite, dispărut de trei luni! Mama tânărului, apel disperat pe Internet. „Brusc, a început să blocheze pe toată lumea”

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 17.06.2021 la 21:51 Actualizat pe 17.06.2021 la 22:19

Momente cumplite pentru familia lui Mihai Cristian Csillag, un tânăr bucătar care a participat în urmă cu câțiva ani la Chefi la cuțite. Acesta este dat dispărut de peste trei luni și nimeni nu mai știe nimic de el, nici măcar rudele sale. Disperată, mama lui a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, sperând să-și găsească fiul. Potrivit spuselor unui prieten de-al lui, el ar fi început brusc să blocheze pe toată lumea, lucru pe care nu l-a mai făcut până acum.

Mihai Csillag, un fost concurent la Chefi la Cuţite, a dispărut fără urmă de mai bine de trei luni!

facebook & captură video

Familia și prietenii lui Mihai Csillag, un fost concurent de la Chefi la Cuţite, trece prin clipe înfiorătoare. Bărbatul este dat dispărut de peste trei luni și nu a mai fi putut contactat sub nicio formă din luna martie a anului curent. Conform observatornews., prietenii lui susținut că ar fi dispărut pur și simplu și nu știu ce s-a înâmplat.

Mihai Csillag un fost concurent la Chefi la Cuţite e dat dispărut de trei luni

Răzvan, prietenul lui Mihai Csillag, a declarat că nimeni nu l-a mai putut contacta pe nicio rețea de socializare și nici pe numărul de telefon, fiind în permanență închis. Cât despore fosta lui iubită, nici ea nu a mai dat de el, pentru că nu ar mai fi vorbit de aproape doi ani.

„Nimeni nu a mai putut să dea de el nici pe messenger, nici pe mail, nici pe nimic. Numărul de telefon al lui este tot timpul închis. Nici fosta lui prietenă, Angela, din ce mi-a spus ea nu ar mai fi vorbit cu el de aproape doi ani de zile, dar foarte rar”, a spus Răzvan, prietenul lui Mihai Csillag, potrivit observatornews.ro.

Mama bărbatului a făcut un apel disperat pe Internet

Sursa menționată anterior mai informează că în ultimele luni fostul concurent de la Chefi la cuțite a locuit cu chirie în zona de Nord a Capitalei. Cel care a sesizat Poliția a fost unchiul lui. Observatornews.ro mai arată că sursele din ancheta acestui caz arată că singura informație pe care o dețin e că un amic l-ar fi văzut în luna martie a acestui an în Brașov. Ba mai mult, anchetatorii au sunat persoana cu care bărbatul ar fi vorbit ultima dată la telefon.

„Ultima persoană care a vorbit cu el a fost Cristi dar ceva vag: Bună, ce faci? Bine. Ok”, a mai declarat Răzvan, prietenul lui Mihai Csillag.

Tot Răzvan a mai spus că există lucruri care nu se leagă, cum ar fi faptul că Mihai nu ar fi întrerupt niciodată relația cu prietenii lui și brusc ar fi început să blocheze mai multe persoane.

„Sunt foarte multe lucruri care nu se leagă. El nu-şi întrerupea niciodată legătura cu prietenii. Brusc a început să blocheze pe toată lumea, a dispărut subit. Era anti-droguri, anti-fumat, anti-alcool. Probleme cu banii nici nu se pune problema”, a continuat prietenul lui Mihai.

Mama lui Mihai a făcut un apel disperat pe contul ei de Facebook, cu speranța de a-și găsi fiul. Aceasta a spus că îi roagă pe toți cei apropiați să o ajute, neștiind ce să mai facă.

„Dragi prieteni, am o mare rugăminte la voi, să mă ajutați în găsirea fiului meu care a dispărut fără urmă. Toate căile de comuncație cu el sunt inactive. ‼️ Suntem disperați să îl găsim‼️ Ultimele informații despre el sunt că plecase din Viena către București cu avionul, asta fiind prina luna martie”, a scris mama lui Mihai pe rețeaua socială.

În 2017, atunci când Mihai Csillag a participat la Chefi la cuțite și-a spus povestea impresionantă de viață. Acesta susținea că nu ține legătura cu familia lui și că bunica care i-a murit i-a fost ca o mamă și ca un tată.

„Îmi doream să stau cât mai departe de casă şi pentru asta m-am refugiat în bucătărie. Mama mea a divorţat de tatăl meu natural pentru că a ajuns la puşcărie pentru crimă, omor deosebit de grav. Bunica pentru mine a fost mamă, a fost tată, a fost de toate. M-a crescut până la 11 ani, când a murit”, spunea bărbatul dispărut, la Chefi la cuțite, în 2017.

Conform observatornews.ro, Mihai Csillag era voluntar SMURD și-i plăcea să se implice să ajute societatea, gătind în tabere pentru copiii bolnavi de autism. El a lucrat în 2019 ca bucătar personal pentru o familie din străinătate, în New York. În perioada pandemiei a fost în Austria de unde s-a întors cu amicul cu care ar fi discutat ultima dată în octombrie 2020.

„Au fost momente în care am căzut în bucătărie şi au venit cei de la SMURD, m-au dus la spital, am stat internat câteva zile până mi-am revenit şi iar am revenit în bucătărie pentru că sunt pasionat. M-am născut să fiu bucătar”, mai spunea atunci tânărul.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Mihai Csillag, fost concurent la Chefi la Cuţite, dispărut de trei luni! Mama tânărului, apel disperat pe Internet. „Brusc, a început să blocheze pe toată lumea”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Star Matinal. Adina de la Heaven, declarații despre minunile care s-au întâmplat în viața ei. Artista nu și-a stăpânit lacrimile: ”M-a atenționat în vis” / VIDEO
  • Adina de la Heaven a vorbit despre minunile din viața ei
  • Cine i-a prevestit sarcina
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum explică Romeo Vasiloni zvonul că ar avea o relație cu Iasmina Halas. Totul a pornit după ce s-a afișat cu o blondă în pat: ”Mă atrage...” / VIDEO
  • Romeo Vasiloni a clarificat situația
  • Ce spune despre presupusa relație cu Iasmina Halas
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Concurentul care a părăsit competiția: „L-am dezamăgit pe chef!”. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO
  • Ce concurent a părăsit competiția
  • Cine a plecat acasă în această seară
Horoscop zilnic
Horoscop miercuri, 1 mai 2024: Gemenii se vor bucura de zilele libere pe care le au
  • Horoscopul zilei de miercuri, 1 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Horoscop
Răsare Soarele pe strada lor. Zodia care va fi din nou fericită în luna mai 2024
  • O zodie va simți fericirea adevărată
  • Cu ce surprize vine luna mai
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Ce concurent a luat 14 puncte în această seară. Jurații au crezut că este vorba despre un cuțit de aur / VIDEO
  • Concurentul care a luat 14 puncte în ediția din această seară
  • Cine a trecut mai departe
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
recomandare pe antena3.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
recomandare pe playtech.ro
Răsturnare de situație cu Charles. Ce se întâmplă chiar ACUM cu regele bolnav, nimeni nu se aștepta
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutor de stat de 2,25 miliarde lei pentru români. Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ei sunt românii care pot ieși la pensie cu 10 sau chiar 20 de ani mai devreme!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!