Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Miss Ardeal, făcută K.O. de fotbalistul desfigurat de Dani Mocanu / Sportivul nu se lasă până când nu îi ia copilul!

Miss Ardeal, făcută K.O. de fotbalistul desfigurat de Dani Mocanu / Sportivul nu se lasă până când nu îi ia copilul!

De Narcis Voica.
Publicat pe 06.04.2023 la 23:36 Actualizat pe 06.04.2023 la 23:36

Fostul fotbalist Alex Petho Podar a câștigat prima luptă cu fosta parteneră, considerată cea mai frumoasă ardeleancă, însă, fiindcă dorește custodia deplină, a atacat hotărârea instanței.

Campionul Alex Richard Petho Podar i-a dat o lovitură cumplită fostei iubite, Tunde G., care, în urmă cu câțiva ani, a reprezentat Transilvania la un concurs de miss din Ungaria. Conform portalului instanțelor de judecată, sportivul a chemat-o pe frumoasa ardeleancă la tribunal, pentru emiterea unei ordonanțe președințiale ce vizează programul de vizită și relațiile părintești cu minorul rămas în grija mamei. Și, zilele trecute, a câștigat.
„Admite în parte cererea de chemare în judecată. Instituie în favoarea reclamantului P P A-R, următorul program de păstrare a legăturilor personale cu minorul P P A-, CNP: prin preluarea acestuia de la grădiniţa sau locuin?a mamei (când nu frecventează grădiniţa) de către tatăl beneficiar, în fiecare week-end impar din lună, de la ora 16:00 până duminică seara la ora 18:00, cu obligaţia în sarcina tatălui reclamant de înapoiere a minorului la mama pârâtă la locuinţa acesteia; - jumătate din perioada vacanţelor minorului P P A E, CNP: , respectiv în prima jumătate a acestora; - o lună de zile din vacanţa de vară, din care primele 2 săptămâni în luna iulie şi ultimele 2 săptămâni în luna august, în ultimele două situaţii în aceleaşi condiţii stabilite prin sentinţa civilă nr. 1419/08.04.2022 şi cu obligaţia în sarcina tatălui reclamant de a-l înapoia pe minor la locuinţa mamei pârâte; - menţine coordonatele programului de vizită pentru perioada Crăciunului, Revelionului şi Paştelui, respectiv a zilei de naştere a minorului P P A E, născut la ... 2019, astfel cum a fost stabilit prin sentinţa civilă nr. civilă nr.1419/08.04.2022.
Instituie în favoarea reclamantei P P E- R, în calitate de bunică paternă, următorul program de exercitare a legăturilor personale cu minorul P P A E, CNP: , prin ridicarea/luarea acestuia de la grădiniţa sau locuința mamei(când nu frecventează grădiniţa) de către tatăl beneficiar sau bunica paternă exclusiv în a doua zi de marţi din lună, de la ora 16:00 până a doua zi de dimineaţă când va fi dus de tatăl beneficiar sau bunica paternă la grădiniţă sau, când nu frecventează grădiniţa, cu obligaţia de înapoiere a minorului la mama pârâtă la locuinţa acesteia. (...) Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 de zile de la pronunțare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Târgu-Mureș”, este decizia contestată de Alex Petho Podar și de mama acestuia.
În urmă cu doi ani, fosta Miss Ardeal a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva sportivului, însă ulterior a renunțat. „Ia act de renunţarea la judecata cererii de emitere a ordinului de protecţie, formulată de reclamanta victimă G. TUNDE prin PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA GHEORGHENI împotriva pârâtului agresor PODAR PETHO ALEX RICHARD. Onorariile avocaţilor din oficiu, Cziffra Virgil în sumă de 500 lei pentru agresor şi Fodor Lenuţa în sumă de 500 lei pentru victimă rămân în sarcina statului şi se avansează către Baroul Harghita – Serviciul de Asistenţă Juridică Gheorgheni din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la sediul Judecătoriei Gheorgheni”, au decis magistrații.
În dosarul în care fotbalistul este victima lui Dani Mocanu, procurorii ar fi trebuit să finalizeze ancheta până pe 16 septembrie 2022, însă aceștia au ignorat decizia instanței. În martie 2022, fotbalistul bătut de Dani Mocanu i-a acuzat pe anchetatori de tergiversarea cercetărilor, iar instanța a decis: „Admite contestaţia privind durata procesului penal, formulată de contestatorul P.P.A.R., privind dosarul nr. 3633/P/2019, aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș. Stabileşte un termen de 6 luni de la data prezentei hotărâri, respectiv până la 16 septembrie 2022, de soluţionare de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș a dosarului nr. 3633/P/2019, privind pe contestator, termen în care nu va putea fi formulată o nouă contestaţie. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Fără cale de atac”.
Contactat de reporterii SPYNEWS, Alex Richard Podar Petho, sportivul bătut de Dani Mocanu a dezvăluit că scandalul sângeros a izbucnit de la un incident minor în trafic. „Eram cu mașina, în zona unui club din oraș. Din sens opus a venit altă mașină. I-am făcut semn să intre puțin în parcare, ca să pot să ies de pe strada îngustă. Ar fi trebuit să dau eu înapoi 300 de metri ca să treacă el, așa că l-am rugat pe șofer să îmi facă puțin loc. Atunci a coborât de pe locul din dreapta Dani Mocanu. Nici măcar nu știam cine este, la momentul respectiv. A dat în mașina mea, i-a îndoit tabla. Apoi a scos un cuțit și a dat de câteva ori spre mine, amenințând că mă taie, însă fără să mă atingă. Vărul meu, care era în mașină, mi-a zis să fugim, fiindcă din mașina lui Dani Mocanu coborâseră mai mulți indivizi dubioși. Într-un moment de neatenție, Dani Mocanu mi-a tras un pumn, de mi-a rupt maxilarul. A intervenit patronul clubului, care mă cunoștea. Altfel, probabil ar fi dat și cu respectivul cuțit”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Alex Richard Podar Petho.
În încercarea de a scăpa de dosarul penal, manelistul a vrut să cadă la o înțelegere cu victima, însă suma oferită nu l-a încântat pe fostul fotbalist. „După ce a început ancheta, Dani Mocanu (foto sus) mi-a oferit 5.000 de lei, ca să îmi retrag plângerea. Mi s-a părut incredibil. 5.000 de lei costa numai telefonul pe care mi l-a spart în timpul agresiunii. (...) Am avut maxilarul fracturat în trei locuri, am stat în spital, am suferit intervenții chirurgicale... N-am putut să mănânc timp de șapte săptămâni. M-am hrănit cu paiul. Dacă încercam să mestec, mi se umplea gura de sânge. (...) Eu vreau să plătească în fața legii, nu să își cumpere libertatea cu 5.000 de lei”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Alex Richard Podar Petho, sportivul de performanță din Târgu Mureș mutilat de Dani Mocanu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Miss Ardeal, făcută K.O. de fotbalistul desfigurat de Dani Mocanu / Sportivul nu se lasă până când nu îi ia copilul!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Primul mesaj transmis de Florin Piersic, după operație! Cele mai noi informații despre starea de sănătate a marelui actor
  • Florin Piersic, primul mesaj după operație
  • Ce a transmis marele actor
Beauty & Lifestyle
(P) Cum calculezi săptămâna de sarcină fără a apela la un medic specialist
  • Calcularea săptămânii de sarcină fără a apela la un medic specialist
  • Cum trebuie să procedezi
Stiri interne
Anunț important penru români! Pot primi 1 leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. În ce supermarket și până când este valabilă promoția
  • Românii pot primi 1 leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani
  • În ce supermarket și până când este valabilă promoția
Beauty & Lifestyle
Metoda simplă prin care poți afla locația unei persoane! Nu trebuie să îți dea permisiunea pe WhatsApp
  • Cum poți afla locația unei persoane pe WhatsApp
  • Metodă simplă și eficientă
Emisiuni TV
Star Matinal. Ce lucruri importante a învățat Daniela Gyorfi atunci când a fost trădată. Artista, mărturisiri neașteptate: „Este o făcătură...” / VIDEO
  • Lucrurile importante pe care le-a învățat Daniela Gyorfi atunci când a fost trădată
  • Ce a declarat cântăreața la Star Matinal
Stiri interne
Răsturnare de situație în cazul Crevedia! Pompierii, acuzați de tragedie? Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva lor
  • Patronii stației GPL din Crevedia au depus plângere penală împotriva pompierilor care au coordonat intervenția
  • Ce acuzații le sunt aduse salvatorilor
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Furtunile încep să facă ravagii în ţară: străzi din Sinaia, inundate. Până când ţine codul galben de vijelii şi grindină
recomandare pe as.ro
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Diferența dintre concediul parental și concediul paternal. Durata este complet diferită
recomandare pe antena3.ro
Ceaiul semifermentat care te ajută la digestie după mesele de Paşte şi te relaxează fără să dea somnolenţă
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 8 mai 2024. Fecioarele atrag bunăstarea, Peștii se lasă ghidați de instinct
recomandare pe playtech.ro
Top 3 zodii care o iau de la început după Paşte. Li se schimbă viaţa complet, apar noi oportunităţi
recomandare pe playtech.ro
Ce faci cu ouăle fierte rămase de la Paște. Top 4 reţete în care să le foloseşti
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe redactia.ro
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Deși șomajul e în scădere, tinerii din România nu-și găsesc de muncă!
recomandare pe dailybusiness.ro
Muncitorii de „import”, soluția pentru criza cauzată de plecarea a 6 milioane de români din țară
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner