Live acum
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Pastilele găsite în mașina drogatului care a omorât doi studenți, la liber, pe internet! Droguri pentru copii

Pastilele găsite în mașina drogatului care a omorât doi studenți, la liber, pe internet! Droguri pentru copii

De Narcis Voica.
Publicat pe 23.08.2023 la 23:30 Actualizat pe 23.08.2023 la 23:30

În timp ce autoritățile antidrog se dau de ceasul morții, susținând că nu înțeleg cum ajung drogurile în posesia copiilor și tinerilor, internetul este plin de anunțuri cu semințe de cannabis de vânzare și cu detalii despre cum își pot prepara micuții „cocktail-uri” de pastile cumpărate la liber.

Cazul drogatului lăsat liber de DIICOT și de Poliția Română care a omorât, drogat fiind, doi studenți, i-a scos din letargie pe marii specialiștii antidrog ai țării, care se declară uluiți de faptul că oricine poate cumpăra substanțe interzise. Deși acestea sunt vândute, sub nasul lor, de ani de zile. Dacă ar fi avut acces la un motor de căutare gratuit, precum Google, procurorii DIICOT și polițiștii BCCO ar fi descoperit că pastilele pe care drogatul criminal se lăuda că le folosește frecvent pot fi cumpărate de la traficanți, chiar de pe site-urile de anunțuri.


În mai multe postări care, momentan, nu mai sunt active, traficanții susțin că oferă oricui, cu plata ramburs, mai multe medicamente folosite de tineri pentru a se droga. Însă, cum unii procurori DIICOT erau ocupați cu anchetarea jurnaliștilor care demascau pedofili, iar unii polițiști BCCO erau implicați în organizarea unor tentative de omor, alături de prietenii mafioți, anunțurile au trecut neobservate.

Decizie incredibilă în dosarul interlopilor dirijați de un ofițer de la Combaterea Crimei Organizate / Autorul unui atac în stil mafiot, salvat de la sărăcie de magistrați

Instanța de judecată confirmă abuzul DIICOT Brăila împotriva jurnalistului Alin Cristea și a publicației debraila.ro




Pe site-uri publice, copiii care cumpărau medicamentele de mai sus povesteau, cu lux de amănunte, ce efecte au acestea, iar fanii drogaților se arătau interesați de experiențe noi. Alții, mai sănătoși la cap, îi îndemnau pe aceștia să nu apeleze la combinațiile menționate de drogați, însă de cele mai multe ori erau luați peste picior. (Procurorii DIICOT și polițiștii BCCO sunt invitați să dea un „search”, pe Google, întrucât nu dorim să postăm comentariile respective și să le dăm idei altor minori dornici să vadă elefănței roz zburând prin cameră, cu ajutorul traficanților lăsați slobozi de funcționarii speciali plătiți din bani publici).

Printre medicamentele vândute pe internet de „persoane necunoscute” se numără și cel găsit în mașina drogatului lăsat liber de DIICOT, care a omorât doi studenți, cu ajutorul Poliției Române.„B...pam LPH face parte din familia benzodiazepinelor. Acesta reduce tensiunea psihică şi stările de agitaţie, are efect sedativ şi de favorizare a somnului, relaxează musculatura încordată şi are efect anticonvulsivant. B...pam LPH se utilizează la copii cu vârsta peste 12 ani şi adulţi pentru: - tratamentul diferitelor forme de anxietate (stări intense de teamă care pot afecta sentimentele, dispoziţia, comportamentul sau modul de a gândi), inclusiv anxietate posttraumatică şi asociată unor afecţiuni somatice severe sau dureroase;
- prevenirea şi tratamentul manifestărilor din alcoolismul cronic sau din abstinenţa la alcool.
Contraindicatii:
Nu luaţi B...pam LPH:
- dacă sunteţi alergic la B...pam, la alte benzodiazepine sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
Precauţii:
Înainte să luaţi B...pam LPH, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Nu luaţi acest medicament dacă sunteţi sau puteţi rămâne gravidă. Dacă medicul dumneavoastră a decis că trebuie să luaţi acest medicament în ultimul trimestru de sarcină sau în timpul travaliului, copilul dumneavoastră poate avea temperatură corporală scăzută, scăderea tonusului muscular şi dificultăţi de respiraţie. Dacă luaţi acest medicament în mod regulat în ultimul trimestru de sarcină, copilul dumneavoastră poate dezvolta simptome de sevraj. Aceste simptome sunt explicate la punctul „Dacă încetaţi să luaţi B...pam LPH”.
B...pamul trece în laptele matern şi, de aceea, dacă alăptaţi nu trebuie să luaţi acest medicament.
Discutaţi cu medicul dumneavoastră despre acest lucru.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
B...pam LPH vă poate produce somn sau vă poate afecta capacitatea de concentrare. Acesta vă poate influenţa capacitatea de conducere a vehiculelor şi folosirea utilajelor. Nu trebuie să conduceți autovehicule sau să folosiți utilaje.
Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doze:
Adulți:
Medicul va prescrie doza corespunzătoare pentru dumneavoastră. Doza prescrisă de medicul dumneavoastră va depinde de natura bolii dumneavoastră, de reacţia dumneavoastră la medicament, de vârsta şi de greutatea dumneavoastră corporală. Medicul vă va începe tratamentul cu o doză iniţială mică şi o va mări treptat, până la obţinerea efectului dorit.
Doza obişnuită este de 3 mg până la 18 mg zilnic. Luaţi doza zilnică totală aşa cum v-a recomandat medicul dumneavoastră, în trei sau patru doze divizate la intervale regulate, de-a lungul zilei. În cazul pacienţilor spitalizaţi, doza totală poate fi crescută până la 60 mg zilnic, divizate în mai multe prize.
Durata totală a tratamentului nu trebuie să depăşească 8–12 săptămâni, incluzând şi perioada de scădere treptată a dozei. În anumite cazuri, medicul dumneavoastră poate prelungi tratamentul.
În profilaxia şi tratamentul manifestărilor din alcoolismul cronic durata tratamentului este de câteva zile (8- 10 zile), iar în cazul manifestărilor datorate abstinenţei la alcool, de 3-6 săptămâni.
Vârstnici:
Dacă sunteţi vârstnic, medicul dumneavoastră vă va prescrie jumătate din doza recomandată în mod normal.
Dacă aveţi boli de ficat şi/sau de rinichi veţi lua, de asemenea, o doză mai mică decât cea normală.
Copii:
B...pam LPH este contraindicat la copii cu vârsta mai mică de 12 ani.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Compozitie:
- Substanţa activă este B...pam. Fiecare comprimat conține B...pam 1,5 mg, respectiv 3 mg.
- Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu”, se precizează în prospectul medicamentului respectiv.

Cei care nu vor pastile, își pot cumpăra, tot de pe internet, semințe de cannabis, care sunt vândute, fără probleme, tot sub nasul procurorilor DIICOT, care i-au clasat un dosar patronului care face milioane de lei, sub atenta observație a „oamenilor legii”. (Detalii, în link-ul de mai jos).

România, transformată în plantație de cannabis sub nasul DIICOT / Afaceristul care face milioane, iertat de procurorii antidrog

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Pastilele găsite în mașina drogatului care a omorât doi studenți, la liber, pe internet! Droguri pentru copii
:
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
recomandare pe as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se modernizează
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
recomandare pe antena3.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
ALERTĂ MONDIALĂ! OMS interzice alimentele care conțin sare!
recomandare pe dailybusiness.ro
Audi, Volkswagen, Renault sau Mercedes vândute de ANAF cu 200 de euro! Iată OFERTA
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor