Patimile Irinei Fodor la Asia Express. „Am mâncat crocodil, lăcuste şi carne de şarpe”
Publicat pe 06.09.2025 la 22:10 Actualizat pe 06.09.2025 la 22:10
Irina Fodor, despre experiențele culinare inedite! Ce a putut să mănânce prezentatoarea de la Asia Express, atât în ultima ediție, cât și pe parcursul călătoriilor sale. Ce gust are carnea de șarpe!
- Patimile Irinei Fodor la Asia Express
- Crocodil, lăcuste şi carne de şarpe
- Declarații savuroase
Irina Fodor, îndrăgita prezentatoare a emisiunii Asia Express, face declarații savuroase. Cum a reușit aceasta să ajungă la nivelul maxim de maturizare, dar și ce experiențe inedite a trăit în călătoriile sale. Ce preparate sofisticate a încercat Irina Fodor!
Irina Fodor, despre experiențele culinare inedite! Ce a putut să mănânce prezentatoarea de la Asia Express
Irina Fodor a recunoscut că proiectul Asia Express, ajuns deja la al cincilea sezon pentru ea, a avut un impact major asupra dezvoltării sale personale, oferindu-i mai mult curaj și încredere. Schimbările prin care a trecut s-au suprapus cu propria evoluție, ajungând într-un punct în care simte că a atins maximumul de maturitate.
„Sunt deja la sezonul cu numărul 5 Asia Express, m-a transformat foarte mult acest proiect, mi-a dat foarte mult curaj. Cred că s-a suprapus și cu o maturizare a mea, din punct de vedere al vârstei, pur și simplu am ajuns la o vârstă la care mă simt în punctul maxim de maturizare, nu cred că mai am de unde să mă duc de aici încolo, vă spun sincer. Sunt maximum de matură, gata! Aici mă opresc!”, a declarat Irina Fodor pentru Spynews.ro.
Irina Fodor consideră că experiențele trăite prin călătorii au un impact profund asupra dezvoltării personale, oferind lecții și perspective greu de obținut altfel. Nu se referă doar la Asia Express, ci la fiecare loc vizitat, care a contribuit la formarea ei și la deschiderea mentală prin comparațiile constante pe care le-a putut face.
„Toată experiența aceasta pe care ți-o dă călătoritul este ceva ce greu obții din alte părți. Și, aici, nu mă refer doar la proiectul Asia Express, în general călătoriile au darul de a sedimenta în tine niște informații, de a te modela puțin, într-un fel. Pentru că ai cu ce să faci comparații tot timpul, iar asta îți deschide mintea. Nu pot să fiu decât recunoscătoare că sunt atât de norocoasă.”, a mai declarat prezentatoarea de la Asia Express.
Irina Fodor a povestit cu umor și naturalețe cât de deschisă este în fața noilor experiențe culinare, mai ales atunci când vine vorba de descoperirea altor culturi. Curiozitatea ei a dus-o până în punctul în care a cerut să guste carne de șarpe în Vietnam, o dorință care, în cele din urmă, i-a fost îndeplinită cu ajutorul echipei de producție. Preparatul i s-a părut surprinzător de comestibil, cu o textură asemănătoare cărnii de curcan și un gust între pui și pește.
„Nu mă sperie noul, duc fizic, cât de cât, îmi doresc să cunosc alte culturi, sunt curioasă când vine vorba de preparatele altor oameni. Am cerut anul acesta, pentru că știam că ajungem în Vietnam, și auzisem că acolo se mănâncă șarpe, am mâncat de-a lungul timpului crocodil, lăcuste, greieri, foarte multe, și știam că aici se mănâncă șarpe. Așa că, pe unde ajungeam, întrebam dacă au carne de șarpe, până când atât de tare mi-am terorizat colegii din producție, încât cineva mi-a făcut rost de carne de șarpe. Nici măcar nu a fost atât de rea. Nu simți ceva extraordinar, este o textură de carne de curcan, puțin mai atoasă, iar la gust este o combinație așa... de pui, pește. În niciun caz nu mi se pare ceva de nemâncat, plus că la mine era și puțin gătit, tras la tigaie, ceva de genul acesta, cu niște legume. Dacă nu mi-ar fi spus colegii, l-aș fi mâncat ca pe orice alt preparat.”, a mai spus Irina Fodor.