Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Presupusul amant care a fost urmărit de tânărul de 23 de ani, mort în accident, dezvăluire neașteptată! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

Presupusul amant care a fost urmărit de tânărul de 23 de ani, mort în accident, dezvăluire neașteptată! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 16.04.2024 la 17:13 Actualizat pe 16.04.2024 la 17:14

Mădălin Paul Păduran a murit după ce l-a urmărit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Băiatul implicat a făcut mai multe mărturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tânăra pe care apropiații decedatului o consideră vinovată.

Mădălin Paul Păduran a murit la doar 23 de ani

Facebook

Accidentul cumplit în care Mădălin Paul Păduran , un tânăr de 23 de ani a murit, a șocat întreaga țară. Băiatul îl urmărea pe amantul iubitei sale, iar din cauza vitezei, s-a izbit de un copac. Astăzi au fost făcute mai multe dezvăluiri neașteptate, iar presupusul amant are o altă variantă a poveștii dintre ei.

Ce spune presupusul amant al Narcisei, iubita lui Mădălin Păduran

Moartea lui Mădălin Paul Păduran, băiatul mort la doar 23 de ani într-un accident rutier la Deveselu a șocat întreaga țară. Au apărut mai multe controverse, iar apropiații și persoanele din mediul online o consideră vinovată pe Narcisa, iubita tânărului, care ar fi provocat totul. Presupusul amant sare în apărarea fetei și mărturisește cum au stat lucrurile, de fapt.

Persoanele apropiate ale lui Mădălin susțin că el l-ar fi urmărit pe amantul iubitei sale, iar din cauza vitezei a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac. Impactul a fost extrem de violent și și-a pierdut viața, lăsând în urma lui multă durere.

Presupusul amant face lumină în acest caz. Mărturisește că el și Narcisa aveau o relație de aproape 6 luni, iar Mădălin Paul Păduran nu a vrut să accepte despărțirea. Tânărul afirmă că fostul iubit o căuta încontinuu și îi dădea numeroase mesaje, neputând să treacă peste cele întâmplate.

„Narcisa îi spunea lui să o lase în pace, am sute de mesaje. Nu eram amantul, în niciun caz, să fie clar. Mădălin știa de mine de șase luni de zile, știa că eu am o relație cu ea și el nu a vrut să se împace cu ideea asta. Era un om, nu vă doresc vreodată să întâlniți o fată sau un băiat de genul acesta, să nu-l cunoști, de fapt, până intri într-o relație cu el”, a povestit șoferul pe care îl urmărea Mădălin atunci când s-a produs accidentul rutier”, a povestit presupusul amant.

Cu toate că Mădălin Paul Păduran ar fi știut de relația lor, nu a putut să accepte. Narcisa nu l-a confruntat niciodată și a sperat că lucrurile se vor calma de la sine, iar tânărul ar fi trecut peste cele întâmplate și va merge mai departe.

În ziua în care a avut loc accidentul, Narcisa nu s-ar fi aflat în mașină cu presupusul amant, ci era la o prietenă. Băiatul povestește că a fost urmărit fără să știe, iar locul în care se aflau era unul ferit, astfel că nu putea fi văzut cu ochiul liber. Pentru a putea fi găsit trebuia să fie informat de cineva.

Tânărul a povestit cele întâmplate la poliție. După spusele sale, Narcisa este distrusă de durere în urma pierderii suferite și îi pare rău de cu a fost tratată la înmormântare, unde cei mai mulți au acuzat-o că ar fi fost vina ei.

„Nu am stat niciodată față în față cu el. El, când a venit după mine, Narcisa nu era cu mine, ea era la o prietenă. Nu am fost cu mașina personală, am fost amenințat de mai multe ori și am zis să nu ma duc cu mașina personală. El a venit după mașină, el nu știa ca eu sunt, nu m-a văzut la față, probabil a bănuit ceva. Asta i-a fost scris lui, că unde m-a găsit el pe mine mă găseați numai dacă vă trimiteam locația”, a mai spus presupusul amant al Narcisei.

„El a murit din prostia lui”

Deși băiatul a fost acuzat pentru situația gravă, el nu se simte vinovat. Consideră că Mădălin Paul Păduran a greșit și și-a pierdut viața în urma deciziilor lui. Finalul acesta ar fi putut avea loc și în cazul unei alte întrecere între șoferi, iar dacă s-ar fi oprit și ar fi coborât, risca să-și piardă viață.

„Să nu mai spună lumea că a murit din cauza ei (n.r. a Narcisei)! El nu a murit din cauza ei, el a murit din prostia lui. Nu l-a împins nimeni să facă treaba asta, a vrut să-și facă dreptate singur. Da, mă simțeam vinovat, nici acum nu sunt bine, dar eram mort dacă nu știa nimic și era pentru prima dată când afla (n.r. de relația lui cu Narcisa), dar când el știa de atâta timp și au avut discuții și toate cele... nu e chestia de câteva săptămâni, e chestia de jumătate de an. Asta am mai povestit și la prieteni, în momentul în care eu m-aș fi dat jos din mașină, ori dădea cu mașina peste mine, ori dacă îl lăsam să vină lângă mine, trăgea de volan și muream amândoi în momentul ăla, pentru că nu mai gândești ce mai faci”, a încheiat tânărul.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Presupusul amant care a fost urmărit de tânărul de 23 de ani, mort în accident, dezvăluire neașteptată! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct. Cristi Tănase, un coșmar pentru familia lui? Dezvăluirile șocante făcute de fosta parteneră: „Pe mama a strâns-o de gât” / VIDEO
  • Detalii șocante despre căsnicia lui Cristi Tănase
  • Fosta parteneră, dezvăluiri halucinante
Showbiz intern
„I se pune masa, i se strânge masa!”. Andreea Tonciu îl ține „în puf” pe soțul ei. Cum îl răsfață vedeta pe Daniel Niculescu
  • Andreea Tonciu îl ține „în puf” pe partenerul ei de viață
  • Vedeta îl răsfață pe Daniel Niculescu ori de câte ori are ocazia
Stiri interne
Anunț important pentru cei care aleg să meargă cu trenul la mare. Cum vor circula "Trenurile Soarelui" spre litoralul românesc
  • Anunț important făcut de reprezentanții CFR Călători
  • Cum vor circula "Trenurile Soarelui" spre litoralul românesc
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
  • Andreea Tonciu recunoaște că și-a scăpat din mână propria fiică
  • Pe cea mică nu o mai mulțumesc nici cadourile de ordinul sutelor de euro
Showbiz intern
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
  • Relațiile în care a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”
  • Ce mărturisiri a făcut „Fetița Zurli”
Emisiuni TV
De ce lipsește Mirela Vaida de la Acces Direct. Adrian Velea a făcut anunțul: „Se pregătește de...” / VIDEO
  • Mirela Vaida lipsește de la Acces Direct
  • Ce a anunțat Adrian Velea
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
recomandare pe as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se modernizează
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
recomandare pe antena3.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
ALERTĂ MONDIALĂ! OMS interzice alimentele care conțin sare!
recomandare pe dailybusiness.ro
Audi, Volkswagen, Renault sau Mercedes vândute de ANAF cu 200 de euro! Iată OFERTA
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor