Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce a pierdut procesul cu Mihai Rotaru. Trebuie să plătească 200.000 de euro: ”Îl consider... ”

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce a pierdut procesul cu Mihai Rotaru. Trebuie să plătească 200.000 de euro: ”Îl consider... ”

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 11.04.2024 la 12:46 Actualizat pe 11.04.2024 la 12:46

La scurt timp după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf a avut o primă reacție. Pe încă soțul Anamarieri Prodan nu l-ar mai interesa SuperLiga.

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a devenit antrenor liber după despărțirea de saudiții de la Al-Tai

Profimediaimages.ro

După ce a plecat de la Al-Tai, Laurențiu Reghecampf a rămas fără contract. În prezent, acesta nu poate reveni în SuperLiga. Încă soțul Anamariei Prodan a fost informat de reprezentanții Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul FRF că nu mai are dreptul să antreneze până nu-și achită datoria de 200.000 de euro către Universitatea Craiova, datorie care a rezultat după rezilierea unilaterală a contractului, în septembrie 2023, scrie fanatik.ro.

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce a pierdut procesul cu Mihai Rotaru

Laurențiu Reghecampf a declarat pentru sursa anterior menționată că nu se grăbește să plătească datoria.

”Negociez cu Rotaru. Îl consider prietenul meu pe viață și ne vom înțelege! Este oltean și se supără repede, dar sunt sigur că ne vom înțelege. Nu am de ce să fac apel la TAS, consider că după o lună de muncă la Craiova nu am ce să plătesc!”, a spus Laurențiu Reghecampf.

De asemenea, a ținut să puncteze că nu este deloc deranjat de decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF.

”Comisia din cadrul FRF are jurisdicție doar în România, iar conform decizie eu nu pot antrena în România, însă nici nu am de gând! Nu mă poate scoate nimeni din fotbal. Și nu mă poate obliga nimeni să plătesc ceva! Pe Mutu l-au scos din fotbal, când a avut acele probleme cu Chelsea?”. (...) Eu și Craiova avem un istoric. Dacă atunci când am plecat prima dată am negociat și ne-am înțeles, iar eu am lăsat de la mine mulți bani, nu trebuie să fie și invers acum? Plus că, eu am fost îndepărtat abuziv, îmi îndeplinisem obiectivul să jucăm în Europa!”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a fost reclamat la FRF în 2023

În anul 2023, Laurențiu Reghecampf a fost reclamat la FRF, iar CNSL a decis că antrenorul trebuie să plătească suma de 200.000 de euro:

”Constată încetate raporturile contractuale, în temeiul art. VII lit.l din Contractul de Activitate Sportivă nr.326/26.07.2023, începând cu data 18.09.2023.

Obligă pârâtul Reghecampf Laurențiu la plata sumei de 200.000 Euro net către reclamantul U Craiova 1948 Club Sportiv SA, in temeiul art. VII lit. f din CAS nr.326/26.07.2023.

Obligă pârâtul Reghecampf Laurențiu la plata către U Craiova 1948 Club Sportiv SA a sumei de 455 lei cu titlu de taxa de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”.

Pentru că Laurențiu Reghecampf nu a făcut recurs și nici nu a plătit în termen de 30 de zile, Universitatea Craiova s-a adresat Comisiei de Disciplină și Etică. Antrenorul a fost așadar sancționat și i s-a interzis să desfășoare orice activitate legată de fotbal până la executarea integrală sumei de 200.000 euro net și 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani. Dacă nici după cele 24 de luni antrenorul nu își va îndeplini obligațiile, ar urma să fie exclus din activitatea fotbalistică, sancțiunea fiind aplicată doar pe plan intern, potrivit Regulamentului Disciplinar.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce a pierdut procesul cu Mihai Rotaru. Trebuie să plătească 200.000 de euro: ”Îl consider... ”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Orașul din România care s-a calificat pentru titlul de Capitală Verde Europeană. Nu este primul an în care este selectat
  • Ce oraș din țara noastră s-a calificat pentru titlul de Capitală Verde Europeană
  • Este al doilea an în care este selectat
Showbiz intern
Soția lui Gabi Stângău, în lacrimi la mormântul violonistului. Diana Berințan a transmis un mesaj sfâșietor: ”Am jurat...” / FOTO
  • Soția lui Gabi Stângău este copleșită de durere
  • Cât de dificil îi este să treacă prin suferința provocată de pierderea soțului ei
Stiri interne
Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Antonia Dragomir are 11 ani
Paparazzi
Imagini exclusive de la parastasul de trei luni a Mioarei Roman! Oana Roman a organizat totul singură, fără ajutorul nimănui! / PAPARAZZI
  • Oana Roman a organizat parastasul de trei luni a Mioarei Roman
  • Vedeta a trecut prin momente grele
Horoscop
Trei zodii care au noroc triplu în luna iunie. Nativii au succes la bani, în dragoste și în carieră
  • Trei zodii care au noroc triplu în luna iunie
  • Nativii au succes la bani, în dragoste și în carieră
Emisiuni TV
Star Matinal. Oana Marica și-a sărbătorit ziua de naștere într-o locație de lux. Vedeta a plecat din România cu avionul privat / VIDEO
  • Unde și-a sărbătorit Oana Marica ziua de naștere
  • Vedeta a petrecut într-o locație de lux
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
recomandare pe as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se modernizează
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
recomandare pe antena3.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
ALERTĂ MONDIALĂ! OMS interzice alimentele care conțin sare!
recomandare pe dailybusiness.ro
Audi, Volkswagen, Renault sau Mercedes vândute de ANAF cu 200 de euro! Iată OFERTA
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor