Live acum Prodanca. Punct si de la capat (r)
Prime time 19:30 Petrecem în familie
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Reacția acidă a Elenei Udrea către judecătoare, după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare: „O blestem!”

Reacția acidă a Elenei Udrea către judecătoare, după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare: „O blestem!”

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 02.03.2021 la 14:07 Actualizat pe 02.03.2021 la 16:38

Elena Udrea a făcut primele declarații, după ce a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare pentru mai multe fapte de corupție. Fosta blondă de la Cotroceni a avut o reacție acidă la adresa judecătoarei, spunând că o blesteamă. Iată ce a transmis fostul ministru al Turismului în spațiul public!

Arhivă

Este vestea bombă a zilei! Elena Udrea a aflat încă din prima parte a zilei că a primit 8 ani de închisoare cu executare pentru mai multe fapte de corupție. Chestionată în legătură cu această situație, fosta blondă de la Cotroceni a susținut că a fost șocată când a aflat, spunând că a venit înapoi în România cu speranță că au avut loc niște schimbări în Justiție. Conform spuselor ei, a depus deja toate probele.

„Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiție și că poți să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poți să te aperi, să aduci probe, și să demonstrezi că acuzațiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite. Am probat în acest dosar, chiar nu știu ce puteam să mai fac. Din acest punct de vedere sunt liniștită, am făcut tot ce se putea face. Am adus toate probele care se puteau aduce că acuzațiile procurorilor erau rupte de realitate”, a spus Elena Udrea, conform Antena 3.

Cum a reacționat Elena Udrea la adresa judecătoarei

În continuare, fostul ministru al Turismului și-a justificat starea de șoc printr-un exemplu, vorbind despre judecătoarea care i-a studiat cazul. Conform spuselor sale, instanța ar recunoaște că nu ar exista reglementare legală pentru luarea de mită pentru altul, așa cum a fost descrisă fapta Elenei Udrea.

„Vă dau un exemplu pentru care sentința aceasta a fost un șoc pentru mine. Instanța recunoaște că nu exista reglementare legală pentru luarea de mită pentru altul, așa cum a fost descrisă fapta mea, deci judecătoarea aceasta recunoaște că nu exista text de lege care să incrimineze faptele, și cu toate acestea spune că nu știu ce discuție, într-un raport Greco, de prin 2010, autoritățile române au spus că, deși nu există această prevedere în lege, legislația română acoperă și această posibilitate de luare de mită pentru altul”, a adăugat ea.

Fostul ministru a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Printre altele, Elena Udrea susține că a sperat că va avea parte de o judecată corectă, deci că se simte neîndreptățită. Aceasta a mai declarat, conform sursei citate, că nu mai știe cine „dă ordine” în sistemul din prezent și că a sperat că nu ar reprezenta o „miză” pentru nimeni.

„Dacă ar fi vrut să mă condamne, doar dacă este ordin, e ordin să o condamnăm pe Elena Udrea, cu atât mai mult în dosarul lui Traian Băsescu. Sistemul de astăzi, habar nu am cine o mai da ordine, nu știu cine mai merge cu plicul galben. Nu știu dacă de la SRI, habar nu am dacă există o miză. Eu am sperat că nu mai sunt o miză pentru nimeni. Am sperat că voi avea parte de o judecată corectă. Dacă voiai neapărat să mă condamni, găseai un argument la oricare altă faptă, nu aici unde singur recunoști că nu există text de lege”, a continuat ea.

Iar declarațiile nu s-au încheiat aici! Elena Udrea a susținut că ar fi fost condamnată pe niște acuzații absurde. Fostul ministru al Turismului s-a arătat indignată, adăugând că dacă cineva ar fi vrut să-i dea un avertisment sau să aibă un plan de răzbunare împotriva lui Traian Băsescu, ar fi fost de-ajuns să o condamne pe una dintre cele șase acuzații care i s-au adus în instanță.

„Dacă ei voiau doar să îi dea un avertisment, sau să se răzbune pe Traian Băsescu, să îl atace, era suficient din șase acuzații care mi s-au adus, să mă condamne pe una singură, era același lucru. De ce au trebuit să mă condamne și pe cele mai absurde dintre acuzații? Gândiți-vă că există o acuzație de spălare de bani, în care procurorii spun că faptul că eu am folosit niște bani cash în campania de referendul, sigur banii ăia veneau dintr-o faptă penală. Pentru că Elena Udrea e judecată și în dosarul Gala Bute”, a mai adăugat fosta politiciană.

Elena Udrea nu s-a oprit aici și a acuzat-o pe judecătoarea care îi cercetează dosarul de „slugărnicie”, spunând că ar fi ținut să-i dea o condamnare pe fiecare acuzație a procurorilor.

„Cu toate acestea, judecătoare mă condamnă și pentru această spălare de bani. Această femeie a ținut să mă condamne pe fiecare acuzație a procurorilor. Dovadă mai mare de slugărnicie, de răspuns la comandă, că nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăște pe mine atât de tare încât să țină să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații care s-au adus în acest dosar”, a susținut fostul ministru.

Ba mai mult, fosta blondă de la Cotroceni a spus că o blesteamă pe judecătoare și că nu știe cum va dormi aceasta la noapte.

„Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a conchis ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Reacția acidă a Elenei Udrea către judecătoare, după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare: „O blestem!”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Cosmina Adam este însărcinată! Fosta asistentă TV urmează să devină mamă pentru prima dată: ”Nu putem descrie în cuvinte...” / FOTO
  • Cosmina Adam devine mamă pentru prima dată
  • Fosta asistentă TV a transmis un mesaj emoționant
Stiri interne
Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Un TIR s-a răsturnat pe șosea și a blocat circulația pe ambele sensuri / FOTO
  • Imagini apocaliptice de pe Autostrada Soarelui
  • Un TIR s-a răsturnat și a blocat circulația
Stiri interne
Inna și-a anulat cele două concerte pe care urma să le susțină în Kazakhstan! Reacția fanilor a fost neașteptată: ”Să le fie rușine...” / FOTO
  • Inna va mai cânta în Kazakhstan
  • De ce a luat această decizie
Retete
Rețetă de prăjitură cu miere și căpșuni. Un desert delicios de post
  • Rețetă de prăjitură cu miere și căpșuni
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Showbiz intern
Florin Salam își săbătorește ziua onomastică! Cum petrece alături de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO
  • Zi specială pentru Florin Salam
  • Regele Manelelor este sărbătorit de familia lui
Showbiz intern
Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Cele două foste concurente au o relație apropiată: "Să rămâi..." / FOTO
  • Bogdana, mesaj pentru Ioana, cu ocazia zilei de naștere a acesteia
  • Cele două foste concurente au o relație apropiată
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante