Live acum
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Simona Halep, un nou mesaj după ultima decizie luată de ITIA: „Sunt devastată!” Sportiva spune că îi este afectată sănătatea mintală / FOTO

Simona Halep, un nou mesaj după ultima decizie luată de ITIA: „Sunt devastată!” Sportiva spune că îi este afectată sănătatea mintală / FOTO

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 25.05.2023 la 08:27 Actualizat pe 25.05.2023 la 08:27

În miez de noapte, Simona Halep a făcut public un nou mesaj în care își strigă disperarea în legătură cu decizia luată de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. Este a treia oară când audierea jucătoarei de tenis, care a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022, a fost amânată.

Simona Halep declară că îi este afectată sănătatea mintală din cauza deciziilor luate de ITIA

Profimediaimages.ro

De mai bine de jumătate de an Simona Halep așteaptă să i se facă dreptate. În urmă cu doar câteva ore, dubla câștigătoare de Grand Slam a avut o nouă reacție la adresa ITF și ITIA. Motivul? Audierea în cazul de dopaj i-a fost, din nou, amânată cu o lună.

Simona Halep, mesaj devastator

Încă din luna octombrie a anului 2022, Simona Halep așteaptă ca procesul în cazul de dopaj să fie demarat. În urmă cu doar câteva ore, jucătoarea de tenis a avut o nouă reacție dură la adresa Agenției Internaționale de Integritate în Tenis.

Dubla câștigătoare de Grand Slam declară că felul în care este tratată de cele două foruri are efecte grave asupra sănătății sale mentale și îi „ucide” reputația în calitate de jucătoare profesionistă de tenis.

„Încă odată, în această seară, sunt devastată. ITIA, din nou, pentru a treia oară, mi-a amânat audierea pentru o lună. Aștept să fiu judecată încă din luna octombrie a anului trecut. În decembrie, am reușit în sfârșit, datorită experților, să demonstrez că suplimentele pe care le-am folosit au fost contaminate, ceea ce a cauzat testul pozitiv.

Am solicitat, așa cum scrie și în regulamentul anti-doping, să mi se acorde o audiere rapidă: este dreptul meu, scrie în regulament! Din păcate, ITF (ITIA) mi-a amânat audierea de 3 ori: îmi blochează dreptul de a fi judecată la un tribunal independent și nu mi-au dat voie să particip în niciun turneu timp de 8 luni.

Acum știu deja că voi fi ratat Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Fără să menționez că îmi voi pierde toate punctele și locul în clasament.

Nu numai că îmi omoară reputația, dar mă omoară și pe mine ca jucător profesionist, nu mai zic despre consecințele asupra sănătății mele mentale. Modul în care ITF (ITIA) nu respectă regulamentul în speța audierii pe care eu trebuie să o primesc arată o lipsă de respect atât de mare față de bine încât mă. lasă fără cuvinte.

«Dreptatea amânată este dreptate negată»”, a fost mesajul scris de Simona Halep pe Instagram.

Simona Halep spune că regulamentul în cazul de dopaj în care este implicată nu este respectat, având în vedere că este specificat faptul că audierea trebuie să aibă loc cât mai rapid.

Simona Halep speră să i se facă dreptate

Zilele trecute, prin intermediul unui mesaj făcut public tot prin intermediul rețelelor de socializare, Simona Halep spunea că, din data de 7 octombrie, de când a fost acuzată de dopaj de Agenția de Integritate, a trăit cel mai rău coșmar din viața ei. Sportiva menționa că, pe lângă faptul că numele ei a fost murdărit în cel mai rău mod posibil, se confruntă cu o determinare constantă din partea Agenției, dintr-un motiv pe care nu-l poate înțelege, de a-i fi dovedită vinovăția, în timp ce ea nici măcar nu a luat în calcul vreodată să apeleze la vreo substanță interzisă.

„Singurul lucru pe care îl sper, în acest moment, este să am posibilitatea de a accesa în cele din urmă judecătorii independenți și imparțiali într-un tribunal, care îmi va oferi șansa de a-mi dovedi nevinovăția. Am încredere deplină în justiție și aștept cu nerăbdare să pot, în sfârșit, să îmi prezint argumentele la audierea din mai, programată după mai multe întârzieri din partea ITIA. Sprijinul celor dragi, al lumii tenisului și al fanilor mei mi-a oferit curajul de a continua să mă antrenez în fiecare zi și să lupt pentru adevăr. Nu vă pot mulțumi îndeajuns pentru asta. Cu dragoste, Simona”, a scris Simona Halep pe Instagram.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Simona Halep, un nou mesaj după ultima decizie luată de ITIA: „Sunt devastată!” Sportiva spune că îi este afectată sănătatea mintală / FOTO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Decizie radicală la finalul ediției! Doi concurenți au fost eliminați: „Sunt împăcat”
  • Decizie radicală la finalul ediției!
  • Doi concurenți au fost eliminați
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce echipă a câștigat battle-ul nouă. Cine a intrat la proba individuală: „Cea mai mare mândrie” / VIDEO
  • Ce echipă a câștigat battle-ul nouă
  • Cine a intrat la proba individuală
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 9 mai 2024: Racii vor avea noi provocări
  • Horoscopul zilei de joi, 9 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă. Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express: „A fost dragoste la prima vedere” / FOTO
  • Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă
  • Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților. Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
  • Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților
  • Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania: „Mă simt mult mai bine decât la 25 de ani”
  • Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere
  • A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Florin Piersic, în stare gravă. Medicii i-au scos stimulatorul cardiac şi proteza de la genunchi: actorul avea septicemie
recomandare pe as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
recomandare pe antena3.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Ieftinire majoră a gazelor în aprilie! Cât au plătit românii luna trecută?
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! În acest loc poți duce sticle la reciclare și primești DUBLU bani față de alte marketuri
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner