Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Soția lui Andi Moisescu, la Curtea Supremă de Justiție / Olivia Steer nu scapă de apărătorii „îngerilor în halate albe”

Soția lui Andi Moisescu, la Curtea Supremă de Justiție / Olivia Steer nu scapă de apărătorii „îngerilor în halate albe”

De Narcis Voica.
Publicat pe 07.11.2023 la 23:30 Actualizat pe 07.11.2023 la 23:30

Scandalul dintre Olivia (Steer) Moisescu și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării se mută la Înalta Curte de Casație și Justiție, după ce vedeta a obținut anularea sancțiunii de 5.000 de lei, primită pentru că a criticat modul în care au acționat autoritățile în perioada pandemiei Covid-19.

Șefii CNCD care au amendat-o pe soția lui Andi Moisescu s-au declarat nemulțumiți de hotărârea Curții de Apel București, care a dispus anularea sancțiunii, așa că, în primăvara anului viitor, reclamanții și reclamata vor sta, umăr la umăr, fără distanțare socială, în fața magistraților de la Curtea Supremă.


În mod bizar, în decizia semnată de directorii CNCD s-a precizat că prin sancționarea Oliviei Steer cu 5.000 de lei vor fi răzbunați toți romii din România care au fost discriminați – această etnie aterizând din senin în lista de argumente, în condițiile în care vedeta nu a afirmat nicio clipă că bolnavii de Covid-19 sunt victimele romilor, ci victimele incompetenței autorităților. „Măsura constatării şi sancţionării comportamentului părții reclamate este necesară într-o societate democratică în care demnitatea umană este garantată. Măsura este proporţională cu scopul urmărit, astfel constatarea contravenţiei şi aplicarea unei sancţiuni sunt proporţionale cu necesitatea protecţiei demnităţii umane a persoanelor de etnie romă din România”, susțin șefii CNCD.

Conform CNCD, Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei pentru următorul mesaj:
„Daca nu-ţi pasă că ţi-a fost șters dreptul constituţional la libera circulaţie pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!
Dacă nu înţelegi enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a lMM urilor, prin restricţii fara fundament ştiinţific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!
Dacă ţi se rupe că mare parte din afacerile mici şi mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcţionează la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare este 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piaţa Universităţii!
Dacă te doare în cot că morţii sînt declaraţi toți, în mod mincinos morţi de covid, ascunşi goi, în saci de plastic şi înmormântaţi, ca animalele, fără slujbă creştinească şi fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!
Daca nu te revoltă că, la ATI, pacienţii cu Covid mor legaţi de pat, sufocaţi, înfometaţi şi însetaţi, ucişi de protocoalele OMS ale morţii, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, şi declaraţi, apoi, în mod cinic, morţi de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piaţă Universităţii!
Dacă te lasă rece că ţi se neaga dreptul de a protesta faţă de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale şi neargumentate ştiinţific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piaţă Universităţii!
Daca ţi se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viaţă de cotizaţii CASS, pentru afecţiunile cronice sau acute pe care le-ai, ţi-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!
Dacă ţi-ai pus doua-trei măşti în fiecare zi pe faţă, te-ai dezinfectat pe mîini din oră în oră, ai făcut Covid şi acum dai vina pe cei care nu respectă nişte măsuri aberante impuse pentru o gripa cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii, la protest! Dacă îţi închipui că guvernele pandemice (Orban şi Cîţu), care mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populaţiei sentimente de frică iraţională, în numele unei gripe cu rata de 99,7% de vindecare, îţi poartă de grijă şi îţi vor binele, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!
Dacă te amuzi, în loc să te îngrozeşti, că anunţul înăspririi restricţiilor se face în hohotele generale de rîs ale decidenţilor politici, în vreme ce ei sint primii care le încalcă, nu veni azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!
Dacă nu înţelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunţat la isteria pandemica şi şi-au reluat viaţă normală, fără măşti şi fără distanţare şi fără ca incidenţa bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!
Dacă crezi că viaţa se trăieşte în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest!
Noi, toţi ceilalţi, vom fi acolo! Toţi!
3 aprilie, Piaţa Universităţii, ora 13.00!”

„Raportat la conținutul mesajului, constatăm că partea reclamată a urmărit să încurajeze câți mai mulți cetățeni să manifeste public și să protesteze împotriva personalului medical care au lucrat și lucrează în condiții excepționale. Colegiul director consideră că este relevant contextul în care a fost transmis mesajul, faptul că, mai bine de un an, întreaga lume trece printr-o criză sanitară, iar autoritățile fiecărei țări încearcă să limiteze efectele pandemiei Covid 19. Materialul, ce promovează judecăți de valoare și exprimări ironice, care ar putea aduce atingere demnităţii personale a tuturor cadrelor medicale (medici), a fost postat de către partea reclamată, pe pagina sa personală de facebook în data de 3 aprilie 2021, fiind transmis într-un spațiu public”, au argumentat șefii CNCD în decizia de sancționare a Oliviei Steer pentru discriminarea medicilor și a... cetățenilor de etnie romă.
„Colegiul director apreciază că aspectele prezentate mai sus prezintă o gravitate sporită mai ales prin transmiterea unor astfel de mesaje în spațiu public care se pot transforma în comportament de instigare la ură îndreptată împotriva unei comunități, mai ales în contextul tensiunilor generate de epidemia COVID-19, fapt pentru care se justifică aplicarea sancțiunii cu amendă în vederea descurajării unor astfel de comportamente și atitudini”, mai susțin cei de la CNCD, în documentul desființat de Curtea de Apel București.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Soția lui Andi Moisescu, la Curtea Supremă de Justiție / Olivia Steer nu scapă de apărătorii „îngerilor în halate albe”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Interlopul Ghenosu se însoară! Cum a cerut-o în căsătorie pe Izabela Ghinea, femeia care i-a dăruit doi copii / FOTO
  • Interlopul Ghenosu și-a cerut în căsătorie partenera
  • Cei doi sunt împreună de mai mulți ani
Stiri interne
Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României sărbătorește excelența preșcolarilor la Gala Micilor Olimpici
  • Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României sărbătorește excelența preșcolarilor la Gala Micilor Olimpici
  • Gala va avea loc pe 23 mai, la Palatul Național al Copiilor din București
Showbiz intern
Naomy a fost condusă pe ultimul drum! Imagini sfâșietoare de la înmormântarea ei! O mulțime de oameni îndurerați au participat / FOTO
  • A avut loc înmormântarea lui Naomy
  • Artista transgender a fost condusă pe ultimul drum
Emisiuni TV
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
  • Dan Ciotoi a fost foarte bolnav în urmă cu un an
  • Artistul a suferit cumplit
Showbiz intern
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat într-o vacanță de vis / FOTO
  • Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6
  • Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat într-o vacanță de vis
Showbiz intern
”Educația nu constă în job-ul pe care îl ai”. Ema Karter, reacție la declarațiile făcute de Dorian Popa despre felul în care ea își câștigă banii. Ce îi transmite actrița de filme pentru adulți
  • Ema Karter, mesaj pentru Dorian Popa
  • Ce îi transmite blondina și ce a deranjat-o
  • Declarații exclusive
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Comuna renumită ca fiind cea mai mare rezervaţie de liliac din ţară. Se întinde pe o suprafaţă de 20 de hectare
recomandare pe as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului edil al Capitalei
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului în România! BNR confirmă ce se întâmplă cu ratele românilor
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Premierul anunță cine primește mai mulți bani începând cu luna iunie
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni