Un român a declanșat o alertă pe un aeroport din Marea Britanie! Din bagajul lui curgea sânge
Panică pe aeroportul din Liverpool, după ce angajații companiei aeriene au observat că din bagajul unui român care venea din Cluj Napoca, curgea sânge. Când au vrut să vadă ce anume s-a întâmplat, și ce se află în geamantan, aceștia au fost uluiți când au descoperit o cantitate mare de carne de porc congelată, care până să ajungă la destinație ... s-a dezghețat.
- Un român a declanșat o alertă pe un aeroport din Marea Britanie
- Din bagajul lui curgea sânge
A fost panică pe aeroportul din Liverpool, din cauza unui geamantan din care curgea sânge. Un român a vrut să ducă în Marea Britanie carne de porc pentru sărbători, dar nu s-a gândit ce se va întâmpla dacă pe drum, aceasta se va decongela din cauza temperaturilor ridicate.
Un român a declanșat o alertă pe un aeroport din Marea Britanie
Un român care a călătorit în cursul zilei de duminică din Cluj-Napoca la Liverpool a vrut să fie sigur că are ce mânca de sărbători, departe de casă, așa că a luat în bagajul de cală o cantitate mare de carne de porc.
În timpul zborului însă, aceasta s-a dezghețat, iar din geamantanul românului a început să curgă sânge. Alte 40 de bagaje au fost murdărite așa că, după ce avionul a aterizat și angajații companiei aeriene au văzut ce s-a întâmplat, toate geamantanele au fost trimise înapoi pentru mai multe investigații.
Cât va costa 1 kilogram de carne de sărbători
Creșterea prețurilor energiei electrice influențează și prețul produselor alimentare. Așadar, de sărbători,agricultorii anunță prețuri duble pentru kilogramul de carne de porc.
"Creșterile de prețuri la alimente în România nu s-au oprit, urmează încă un trimestru, cel puțin, de creșteri de prețuri. În cursul anului 2022 au fost creșteri de 20% peste nivelul inflației, e colosal, pentru că actorii economici au vrut să marcheze și un nivel de profit, și ne așteptăm la încă 10%-15% minim.", a spus Florin Constantin, expert agricol, la digi24.ro.
Dacă în prezent pentru un kilogram de ceafă, cotlet sau coaste de porc plătim între 19 și 29 de lei, în câteva săptămâni ar putea costa chiar și 60 de lei.