Unchiul și mătușa fetiței de 9 ani, din Galați, reținuți pentru 24 de ore. Alexandra a murit după ce a fost chinuită de propria mamă
Informații de ultim moment în cazul fetiței de 9 ani, din Galați, care a murit după ce a fost bătută crunt de propria mamă. Unchiul și mătușa Alexandrei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Iată pentru ce infracțiuni grave sunt acuzați!
- Polițiștii iau măsuri în cazul crimei din Galați
- Unchiul și mătușa fetiței de 9 ani, ucisă de propria mamă, au fost reținuți
Cazul fetiței de 9 ani, ucisă în bătaie de propria mamă, continuă cu informații șocante despre cum a fost posibil să se producă o astfel de tragedie.
Unchiul și mătușa femeii au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt acuzați de infracțiuni foarte grave. Polițiștii continuă să ancheteze cazul Alexandrei, la câteva săptămâni de la moartea ei.
Unchiul și mătușa fetiței de 9 ani, din Galați au fost reținuți pentru 24 de ore
În urmă cu câteva săptămâni, o fetiță din Galați a fost găsită moartă în casă, după ce a fost bătută zile în șir de propria mamă. Femeia a agresat-o fizic pe fetiță și i-a provocat răni foarte grave, care în cele din urmă i-au produs decesul.
Polițiștii au arestat-o preventiv pe mama ei, iar acum următorii care au ajuns pe mâna oamenilor legii au fost unchiul și mătușa ei.
Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt acuzați de infracțiunea de complicitate la omor şi complicitate la rele tratamente aplicate minorului.
Rămâne de văzut ce decizie vor lua magistrații în cazul celor doi și dacă vor fi arestați preventiv sau vor fi lăsați în libertate. Mătușa femeii ar fi știut ce orori se întâmplă în casa femeii.
Celelalte fiice ale femeii au ajuns la Protecția Copilului
Femeia din Galați care și-a bătut fiica până a murit era agresivă și cu celelalte două fiice ale sale.
Acestea au fost preluate de asistenții de la Protecția Copilului și supuse unor analize medicale, în urma cărora s-a constatat că erau bătute des și aveau urme de violență pe corp. Ulterior, Corpul de Control a fost trimis la Galați.
”Este profund îngrijorător faptul că majoritatea cazurilor de violență asupra copiilor, care ajung în atenția autorităților, se înregistrează în mediul în care aceștia ar trebui să se simtă cel mai în siguranță, în familie. De aceea, este imperativ să conștientizăm amploarea acestui fenomen și să luăm măsuri eficiente pentru a preveni și a interveni de urgență în cazurile de violență asupra copiilor în mediul familial și nu numai. Subliniez importanța raportării oricărei suspiciuni de de abuz, neglijare, exploatare sau violență împotriva copilului la numărul unic de urgență 119”, spune Rareș-Petru Achiriloaie, președintele ANPDCA.