Victimele lui Tristan Tate, trimise la expertiză psihologică. Rezultatele, probe la dosar
Victimele lui Tristan Tate au fost trimise la expertiză psihologică de Curtea de Apel București, iar rezultatele sunt probe la dosar. Este vorba despre două dintre fetele care ar fi fost exploatate de cei doi frați britanici și de cele două complice ale milionarilor. În cursul zilei de ieri a fost decisă definitiv prelungirea mandatelor de arestare pe numele celor patru inculpați, iar printre probele depuse la dosar se numără și expertizele psihologice menționate anterior.
- Victimele lui Tristan Tate au fost trimise la expertiză psihologică
- Rezultatele, probe la dosar
"Ați făcut rău vreunei femei, domnule Tate?
Nu.
Sunteți nevinovat, domnule Tate?
Știi că sunt nevinovat!
Sunteți încrezător că veți fi eliberat azi?
Știți cum e justiția în România.", au fost declarațiile făcute de Andrew Tate ieri, înainte să intre în sediul Curții de Apel, acolo unde aveau să afle că le este respinsă cererea de arestare preventivă și că vor rămâne în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile.
Victimele lui Tristan Tate, trimise la expertiză psihologică
Curtea de Apel București le-a trimis pe victiemele lui Tristan Tate la expertiză psihologică, iar rezultatele sunt probe la dosar.
„De asemenea, şi «rapoartele de expertiză extrajudiciare» efectuate cu privire la persoanele vătămate .... şi ...... sunt mijloace de probă, în sensul dispoziţiilor art. 97 alin. 1 lit. e C.pr.pen., respectiv înscrisuri, care emană de la un psiholog clinician specialist în expertiză psihologică aplicată în justiţie”, se arată în încheierea de şedinţă a Curţii de apel Bucureşti.
Fraţii Tate şi cele două românce, Georgiana Naghel și fosta polițistă Alexandra Luana, care îi ajutau pe cei doi, au fost reținuți pe 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane, viol şi sechestrare de persoane.
Instanţa de judecată constată de asemenea că „o parte din victime se află încă sub autoritatea şi controlul inculpaţilor”.
„În acord cu judecătorul de drepturi şi libertăţi de la instanţa de fond, completul colegial de drepturi şi libertăţi apreciază că la acest moment incipient al cercetărilor nu se impune prezenţa inculpaţilor în stare de libertate, o asemenea soluţie putînd chiar avea efecte adverse asupra activităţii de urmărire penală, urmând a fi audiate persoane care ar putea avea cunoştinţă de activităţile infracţionale, cu atât mai mult cu cât o parte din victime se află încă sub autoritatea şi controlul inculpaţilor şi în relaţii strânse cu inculpatele”, mai notează Curtea de Apel Bucureşti.
Andrew Tate a scris o nouă poezie din spatele gratiilor
Andrew Tate nu stă degeaba în spatele gratiilor. Milionarul britanic își pune în versuri suferința și se plânge ori de câte ori are ocazia de condițiile din pușcărie.
"Frumsețea e trecătoare.
E furtună de zăpadă acum în România, metalul înțeapă ca acele.
Se zice că nu apreciezi cu adevărat ceva până nu îl pierzi.
E perfect adevărat.
Nu există lumină fără întuneric.
Cele mai mici și obișnuite lucruri sunt cu adevărat frumoase în retrospectivă.
Aș plăti 10.000 de dolari pentru o cafea sau un duș fierbinte.
Nu ai apreciat mângâierea razelor de soare pe braţul sprijinit de volan, în drum spre muncă.
Nu apreciezi cu adevărat ultimul tău pahar cu apă curată.
Când înțelegi că fiecare experiență e trecătoare,
Înveți să zâmbești în ploaie.
Vezi frumusețea în stropi,
În tăcerea absolută a singurătății.
E frumusețea chiar și în gerul năprasnic.
Pentru toți cei care citesc asta,
Ia-ți 10 minute pentru a-ți face o cană fierbinte de ceai.
Apreciază-i căldura și înțelege că ar putea veni o zi când ai da 10.000 de dolari pentru acea cană.
Nu există lumină fără întuneric.
Așa sunt căile Wudanului", a scris Andrew Tate.